Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ E agitație mare pentru desemnarea candidatului PSD la Primăria Deva. Se fac tot soiul de calcule, toată lumea încearcă să afle rezultatele sondajului de opinie, dar acestea sunt ținute la mare secret de Sfântu’ Laurențiu. Oricum, fiecare dintre cei trei speră. Cine va fi alesul, vom ști în câteva zile.

→ E vânzoleală mare la Hunedoara. Toată lumea așteaptă să vadă dacă s-a refăcut binomul, cu altă parte masculină. Unii pariază că există un lanț de iubire primar – senator, alții, din contră, se jură că acolo e război. Pe de altă parte, zvonurile sunt că senatoreasa nu va mai mătura orașul din luna martie a anului viitor.

→ Candidatul lui ALDE Moloț la Primăria Deva nu ar avea domiciliul în oraș, ci tocmai la Șoimuș. Atunci, de ce riscă un politician atât de experimentat precum Moloț să aibă supriza că nu își va putea înscrie candidatul în cursă?

→ Fostul șef al liberalilor hunedoreni, deputatul Florin Roman, s-a umplut de penibil. A vrut să se mute cu circul (pardon, cu cortul) în Parlament, în semn de protest că PSD nu alocă bani pentru Centenarul Unirii, dar l-au convins Ludovic Orban și Liviu Dragnea că banii sunt prinși în buget, așa că s-a potolit. Deocamdată.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus