Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

Apropierea primăverii pune sângele politicienilor în mișcare. Mai încinși par să fie politicienii din municipiul Hunedoara.

happy-480Fostul primar Viorel Arion și-a făcut ceva partid local și a cerut să i se dea și un sediu în care acesta să funcționeze. A primit un spațiu în clădirea Bibliotecii Municipale, acolo unde își desfășoară activitatea și alte formațiuni politice, inclusiv ALDE, care e partid parlamentar, aflat în coaliția de la guvernare. Reprezentanții ALDE n-au tușit, nu au protestat că n-au sediu în buricul târgului. În schimb, partidul local al lui Arion a depus la Poliție o plângere, cu supărare mare că Primăria nu i-a dat un spațiu anume și nici când a cerut, ci cu câteva săptămâni mai târziu, în aceeași ședință de consiliu local în care a primit și ALDE un sediu de partid. Doar Poliția din Hunedoara nu are altă treabă decât să cerceteze de ce se îmbufnează politicienii.

 

happy-480Supărare e și la PNL, în Hunedoara. Pentru că Robert Muzsic s-a întâlnit cu Ovidiu Crișan, de parcă e interzis să stai la masă cu un om de afaceri din oraș, președintele PNL s-a gândit să-l dea afară. De fapt, acesta e pretextul. Motivul e altul. În loc să facă opoziție PSD și primarului, liberalii se canibalizează. Mai mult, insistă să se facă de râs de câte ori au ocazia. Întâi votează ceva în Consiliul Local și zic apoi că nu e bine, ba ratează ocazia să tacă și se fac de râs votând împotrivă. Cum să anunți lumea că ai făcut ședință ca să votezi că trebuie chemat un membru de partud ca să fie dat afară? E de cascadorii râsului. În definitiv, e fix treaba lor, dar e amuzant.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus