Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

Viorel Arion a fost atât de sigur că va câștiga un al doilea mandat de primar, încât a lăsat o serie de lucruri nerezolvate în urma sa. Normal, le regla după alegeri, dar nu s-a mai potrivit.

Ca să înțelegeți despre ce e vorba, nimeni nu poate executa vreo lucrare pentru Primărie dacă nu are un contract cu aceasta. Și dacă are contract, orice lucrare se realizează pe bază de comandă SCRISĂ din partea Primăriei. În alt fel nu se pot deconta lucrările.

Ce credeți că se întâmplă acum? Mai multe firme au mers la Primăria Hunedoara și au cerut să le fie plătite niște studii de fezabilitate. Contracte? Nici gând! Și mai amuzant. Un domn pe numele său Janin Antonescu, membru PMP, a mers la Primărie și a cerut să i se plătească aproximativ 60.000 de lei pentru o lucrare pe care ar fi executat-o fără vreun contract, pentru că „este un bun hunedorean”. Atât de „bun” încât în urmă cu câțiva ani a contestat, la ordinul lui Viorel Arion, licitația privind reabilitarea și modernizarea, pe fonduri europene, a celor 9 străzi principale din oraș.

Și totuși – în baza a ce trebuie plătite aceste firme din banii celorlalți locuitori ai Hunedoarei?

______

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus