Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ Mircea Moloț are, se spune, două mari pasiuni. Prima dintre ele este vânătoarea. Câtă vreme l-au lăsat organele fără pușcă pe motiv de anchetă DNA, a dus dorul aventurii “pe urmă de căprioare cu cetina verde-n clop”. Zilele trecute și-a redobândit însă, în instanță, permisul de port-armă, așa că treaba e ca și rezolvată. Adunați câinii de vânătoare, să vină tovarășii de arme, puneți ceaunele la foc! Cu celălalt hobby e ceva mai greu. Tunurile, așa zic gurile rele, tare îi mai plăceau fostului jupân. Permisul de port-tun e încă suspendat și nu se știe când și dacă îi va fi restituit. Se spune că Moloț încearcă, direct și prin interpuși, să rezolve și problema asta.

→ Carmen Hărău s-a scăpat, în sfârșit, de Ovidiu Crișan. După ce s-a certat într-o ședință de partid cu Arion, Crișan s-a supărat, și-a scris demisia din PNL și din Consiliul Local. Demisia a ajuns pe mâna asistentei lui Hărău. În loc să îl sune pe Crișan și să-l întrebe dacă nu s-a răzgândit, el fiind totuși unul dintre oamenii care au contribuit serios cu bani în campaniile electorale ale lui Arion și ale PDL, respectiv PNL, liberalii i-au trimis demisia la Primărie. Gurile rele spun că asistenta a sunat-o pe Carmen Hărău, care i-a spus să trimită documentul rapid la Primărie. Zis și făcut! Astfel, Hărău s-a scăpat de unul dintre contestatarii săi vehemenți.

→ Pesediștii hunedoreni sunt foarte speriați că nu vor lua un scor foarte bun la alegeri, încât s-au rugat de Victor Ponta să vină în județ la debutul campaniei. De altfel, toate acțiunile de campanie trebuie supervizate de către Laurențiu Nistor și nimeni nu face nimic de capul lui.

→ Viorel Arion a fost atât de sigur că va câștiga un al doilea mandat de primar, încât a lăsat o serie de lucruri nerezolvate în urma sa. Normal, le regla după alegeri, dar nu s-a mai potrivit. Ca să înțelegeți despre ce e vorba, nimeni nu poate executa vreo lucrare pentru Primărie dacă nu are un contract cu aceasta. Și dacă are contract, orice lucrare se realizează pe bază de comandă SCRISĂ din partea Primăriei. În alt fel nu se pot deconta lucrările. Ce credeți că se întâmplă acum? Mai multe firme au mers la Primăria Hunedoara și au cerut să le fie plătite niște studii de fezabilitate. Contracte? Nici gând! Și mai amuzant. Un domn pe numele său Janin Antonescu, membru PMP, a mers la Primărie și a cerut să i se plătească aproximativ 60.000 de lei pentru o lucrare pe care ar fi executat-o fără vreun contract, pentru că „este un bun hunedorean”. Atât de „bun” încât în urmă cu câțiva ani a contestat, la ordinul lui Viorel Arion, licitația privind reabilitarea și modernizarea, pe fonduri europene, a celor 9 străzi principale din oraș. Și totuși – în baza a ce trebuie plătite aceste firme din banii celorlalți locuitori ai Hunedoarei?

→ Primarul Mihai Irimie candidează din partea PNL pentru Camera Deputaților. Și-a început campania cu o declarație de dragoste pentru dragii lui consăteni, cărora le-a făcut figura cu pierderea finanțării europene pentru proiectul de introducere a apei. “Vă pup pe toți locuitorii comunei Șoimuș și vă îmbrățișez”, s-a avântat romantic primarul. Domnule Irimie, la cât vor avea de plătit consătenii matale în următorii ani, mai că-mi vine să te întreb dacă ai idee cum se numește dragostea aia care se face pe bani.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus