Adrian Stoica, președintele Federaţiei Române de Gimnastică, a confirmat pentru Agerpres că antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu și-au reluat activitatea în calitate de coordonatori ai lotului feminin de senioare până la Olimpiada de la Rio de Janeiro, din 2016.

Bellu și Bitang au anunțat pe 15 septembrie că renunță la activitatea de la lotul național de senioare pentru a se dedica programului de descoperire a talentelor din țară. Stoica a precizat că revenirea la lot a celor mai buni antrenori români din toate timpurile a fost un demers comun din ambele părți:

”E o treabă mai veche, dar nu am anunțat-o oficial. Ei nu au ieșit niciodată din activitatea asta. Ei, a doua zi după Mondiale, au fost la treabă. Am avut multe discuții cu ei, dar nu sunt benefice niciun fel de amănunte care se pot specula. Mecanismul revenirii lor e relativ simplu, de atragere reciprocă, nici nu are importanță cine, cum și când. Tot noi am reglat lucrurile. Am stabilit să colaborăm până după Jocurile Olimpice, iar apoi vom vedea ce se întâmplă. Mie mi se pare că este soluția cea mai normală și cea mai aproape de pregătirea acestui lot feminin”.

La Mondialele de la Nanning, lotul feminin de senioare a fost condus de un staff format din Lucian Sandu, Lăcrămioara Moldovan și Cristian Moldovan. Sursa: agerpres.ro Foto: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus