Astăzi are loc cea de-a doua şedinţă de judecată în procesul celor trei "călăi" ai comisarului şef Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba.

UPDATE. La exact UN AN de când a fost eliberat din arest, comisarul şef Traian Berbeceanu i-a reîntâlnit pe cei trei foşti colegi care sunt şi autorii dosarului său, în sala de judecată. Este vorba despre Ioan Mureşan, Alin Muntean şi Nicolaie Cean. Şedinţa de judecată a început la ora 16.00.

EXCLUSIV! Ce a simţit BERBECEANU când şi-a reîntâlnit “călăii”

Miercuri, la prânz, pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost programat cel de-al doilea termen de judecată în care Ioan Mureşan, fost procuror şef al DIICOT – ST Alba, Nicolaie Cean, fost procuror DIICOT şi poliţistul Alin Mureşan sunt inculpaţi.

La jumătatea acestui an, cei trei au fost trimişi în judecată de procurorii DNA pentru că au fabricat probele împotriva lui Traian Berbeceanu.

În prezent, niciunul dintre inculpaţi nu se mai află sub control judiciar.

CITEŞTE ŞI: A început judecarea “călăilor” lui BERBECEANU

Un răspuns

  1. Dar cei care au dosare false intocmite de aceeasi +procurorii mai mici dirijati deacestia si care nu pot dovedi facatura, a caror viata a fost distrusa pentru ca le-au deranjat afacerile? Ar trebui revazute dosarele facute de ei cu cel putin un an in urma, ar trebui cei din sistem care stiu despre ele sa-si spele constiinta.ar trebui sa se revada retrocedarile in e sunt implicati ei si familiile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus