Înscrierile se vor face în perioada 1 martie – 27 mai 2016.

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, în parteneriat cu Institutul „Confucius” din Sibiu, Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, continuă proiectul început în anul 2013, proiect cultural-educativ ce are drept componentă centrală organizarea de cursuri de limbă și cultură chineză și Taichi la Deva. 

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunță, pe această cale, organizarea în continuare a cursurilor gratuite de limbă și cultură chineză și a cursurilor de Taichi și în anul școlar 2016-2017.

Înscrierile la aceste noi cursuri se vor face de către cei interesați, personal, pe baza actului de identitate, la secretariatul Bibliotecii Județene, în perioada 1 martie – 27 mai 2016.

  • Curs de limbă și cultură chineză: 100 de locuri disponibile;
  • Curs de Taichi: 50  de locuri disponibile.

Cursurile vor începe în ziua de 3 octombrie 2016.

Cei care vor parcurge aceste cursuri vor avea avantajul și privilegiul de a se familiariza cu limba chineză, cu simbolistica ei specifică, vor cunoaște din ce în ce mai bine cultura, civilizația și o bună parte din tradițiile poporului chinez. 

Sursa: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus