Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva anunță cu deosebită părere de rău că, din cauza creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2, Salonul Hunedorean al Cărții, programat pentru 13-16 octombrie a.c., nu va mai avea loc.

Este o hotărâre pe care am luat-o după o matură chibzuință, cu multă durere și cu regretul că nu putem oferi iubitorilor de carte evenimentul pe care îl așteptau atât de mult. Acum, însă, cu toții traversăm o perioadă grea, iar instituția noastră trebuie să dea dovadă de maturitate și de foarte multă responsabilitate pentru a nu pune în pericol sănătatea celor care ar fi dorit să vină la acest eveniment. Acest pericol ar fi fost sporit de faptul că toate manifestările legate de Salonul Hunedorean al Cărții erau programate să se desfășoare în spațiu închis, un motiv în plus de creștere a riscului de contaminare pentru organizatori și vizitatori.

Nu ne pierdem speranța că vom trece cu toții peste această perioadă grea, dureroasă, și ne vom reîntâlni la următoarele ediții ale îndrăgitului nostru Salon Hunedorean al Cărții.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus