Încă o tânără rănită în clubul groazei a murit în Germania.

Bilanţul victimelor din clubul Colectiv a ajuns vineri dimineaţă la 58 de decese. Familia Andreei Ştefan, tânăra din Râmnicu Vâlcea rănită în clubul Colectiv, a anunţat că aceasta a decedat noaptea trecută într-o clinică din Germania, scrie publicaţia locală voceavalcii.ro.

Potrivit sursei citate, colegii Mihaelei Ştefan (mama Andreei) de la SC Apavil Râmnicu Vâlcea au trimis un mesaj de condoleanţe: „Suntem alături de colega noastră Mihaela Ştefan în greaua suferinţă pricinuită de pierderea fiicei sale Andreea. Ne este greu să descriem în cuvinte tristeţea care ne-a cuprins la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a Andreei, la doar 28 de ani. Ne-am rugat pentru ea, am sperat să fie bine şi să se bucure de viaţă. Din păcate, Dumnezeu îi cheamă la el prea devreme pe cei mai buni dintre noi. Sincere condoleanţe şi fie ca Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Din informaţiile voceavalcii.ro, Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. Cadrele medicale i-au indus din nou coma, numai că organismul tinerei din Râmnicu Vâlcea nu a mai rezistat. În această noapte, ea s-a stins la doar 28 de ani.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus