Boală EXTREM de periculoasă, la granițele României. Măsuri de URGENȚĂ pentru a nu pătrunde în țară

În mai multe localităţi din Ucraina, foarte aproape de graniţa cu România au apărut cazuri de difterie, o boală extrem de periculoasă care a fost eradicată de la noi din ţară în urmă cu mai mulţi ani.

Ministerul Sănătăţii a luat deja măsuri de urgenţă pentru ca această boală să nu pătrundă la noi în ţară.

Despre cum se manifestă difteria, boala care amenință România, prof. univ. dr. Alexandru Rafila a dezvăluit:

hepatice, care pun viața în pericol, exact datorită acestei acțiuni specifice a toxinei difterice”, a declarat Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, potrivit dcnews

sursa: ziarulunirea

Un răspuns

 1. carmennicol@yahoo.com' do NOt publish me spune:

  Romania? Romania?
  Cum citeam eu ieri pe Afis practic o denumiseRa Republica Romana la 1848…Ca vorba aia stateau la Roma si atunci cum naiba s-o Numeasca? Dupa care Nu se stie, nici intelege ce naiBa s-a intamplat ca la Republica Romana au renuntat si aista ” Istorica-antica Republica” in alta parte a Continentului deodata s-a mutat…Cum ziceau ei Marinei? De n-o putem face pe o parte o facem pe aialalta…
  Gottfried, Gottfried Mama te IUBEST! Binenteles ca si Louie te “iubeste” si de asta despre tine asa bine si frumos vorbeste!
  Cum? Nu crezi tu asta pen’ca Louie acesta cam prea tare se Englezeste? Ce sa face si “EL” acolo la constantinNAPOLI? Ca de bine si cum trebuie! Nu se Engleste-USA-eshte vede “EL” dupa program ce pateste! Ca unu’ singur-i US-ei restu’ suntem toti puRadei oRi cam catsei!.
  Asta ca sa Nu zicem ca de fapt dansam toti HORa in soaRe pentru Sefu’ “de peste Ocean si mare”! Norma,l cum si ce vretsi sa dansati si sa jucati pentru Sefu’ Brazilor taiasti ? HORa mica pentru Szylvester Pisica?
  https://it.wikipedia.org/wiki/Casa_Bianca#/media/File:1995_Blue_Room_Christmas_tree.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus