Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că, peste două săptămâni, va fi semnat contractul de execuţie pentru încă 30 de kilometri din Autostrada Transilvania, pe tronsonul Biharia – Chirbiş, după ce vineri s-a semnat pentru 9,2 kilometri pe tronsonul Târgu Mureş – Ungheni.

“În două săptămâni vom semna contractul de proiectare şi execuţie pentru încă 30 de kilometri de autostradă din Autostrada Transilvania, pe tronsonul Biharia – Chirbiş. Astăzi, pe Autostrada Transilvania se lucrează pe Iernut – Cheţani, Cheţani – Câmpia Turzii, se lucrează pe Biharia – Borş. Avem şanse foarte mari să terminăm cei 17 kilometri din Iernut – Cheţani şi descărcările de pe acest tronson, avem în plan să finalizăm Biharia – Chirbiş, pentru că avem un stadiu de progres fizic de peste 90% la aceste două tronsoane. Astăzi semnăm un contract de execuţie a lucrărilor pentru 9,2 kilometri pe tronsonul Târgu Mureş – Ungheni, 4,5 kilometri de autostradă şi 4,7 de kilometri de drum de legătură”, a declarat Lucian Bode, vineri, într-o conferinţă de presă la Prefectura Mureş.

Ministrul Transporturilor a participat, alături de premierul Ludovic Orban şi miniştrii Apărării, Nicolae Ciucă, şi al Economiei, Virgil Popescu, la semnarea contractului de execuţie pentru Lotul 1 Târgu Mureş – Ungheni şi Drumul de legătură din Secţiunea 1C a Autostrăzii Transilvania.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus