Conducerea PNL, prezentă marţi la Deva, a dat de înţeles că Mircea Moloţ nu mia poate ocupa vreo funcţie în viitorul PNl după ce acesta ar fi demisionat. Totul s-a întâmplat în cadrulunei conferinţe de presă.

Alina Gorghiu, Marian Petrache şi Teodor Atanasiu nu au reuşit să dea un răspuns clar la întrebarea “Ce legătură mai are Mircea Moloţ cu PNL?”

Co-preşedinta PNL, Alina Gorghiu a declarat că Mircea Moloţ s-a autosuspendat din funcţiile deţinute în partid, dar că a rămas membru. După ce i s-a demonstrat că (potrivit statutului) suspendarea intervine doar atunci când persoana în cauză trebuie să ocupe o funcţie publică incompatibilă cu statutul de membru de partid, şefa PNL a încercat să dreagă busuiocul. I-a sărit însă în apărare Marian Petrache, secretarul general al vecjiului PNL, care a declarat că Mircea Moloţ l-a sunat şi i-a comunicat, după o consultare, că se retrage. Întrebat ce înseamnă retragerea de fapt, demisie sau suspendare, Marian Petrache a pasat răspunsul colegului său Teodor Atanasiu.

“Dacă s-a retras, înseamnă că a demsionat”, a declarat Teodor Atanasiu.

“A demisionat în scris?” , a venit întrebarea unui jurnalist.

“Nu. Dar ce, demisia trebuie să fie neapărat scrisă?”, a replicat Marian Petrache.

Una peste alta, Alina Gorghiu a lămurit un aspect important.

“Mircea Moloţ nu mai poate ocupa vreo funcţie în partid decât în urma unor alegeri. Până la finalizarea fuziunii, nu se mai organizează alegeri în nicio organizaţie”, a conchis Alina Gorghiu.

2 răspunsuri

  1. Daca la asemenea nivel se bajbaie, cum credeti ca sunt simplii membri?
    Halal conducere

  2. bibolar.dorin@yahoo.com' BIBOLAR DORIN spune:

    in judet este cel mai corupt partid.La Orastie au pacalit PSD-ULprin porcaria cu USL dar o sa vedem in 2016 ce vor face singuri cu asa zisul PNL NOU in care au intrat coruptii din PD.Acest partid va dispare odata cu baronul Molot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus