Un bărbat este încarcerat, iar o fetiță de șapte ani prezintă fracturi grave.

Un accident auto foarte grav a avut loc în această dimineață în județul Hunedoara, în zona localității Ciopeia. Un autoturism a lovit frontal o betonieră. Victime din autoturism: șoferul încarcerat; unul dintre pasageri, o persoana de sex feminin este decedata; copil minor, o fată, cu picioarele fracturate.

Soferul de pe betonieră are 42 ani, fara leziuni. Se lucrează la descarcerarea șoferului autoturismului (care este inca in viața).

La fata locului sunt deja echipaje de la P.O. Hațeg și P.M. Petroșani, ambulanta de la Baru Mare și smurd Baru A plecat și mașină cu medic de la Hunedoara și SMURD C1 de la Deva.

Conducătorul autoturismului care circula din direcția Hațeg-Petroșani este un bărbat de 63 de ani, din mun Vulcan, pasagera decedata are 56 de ani, tot din Vulcan, iar fata rănită (nepoata celor doi) are 7 ani. Aceasta prezintă fracturi la ambele femururi, a foat preluată de echipajul cu medic de la Hunedoara. Conștientă

Cauza o constituie pătrunderea pe contrasens. Polițiștii vor efectua cercetări privind circumstanțele producerii evenimentului rutier, in cauza fiind intocmit dosar penal.

Știre în curs de actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus