Accident foarte grav în urmă cu câteva zeci de minute la ieșirea de pe autostrada care leagă Aradul de Nădlac, mai precis la ieșirea de pe A1 spre Nădlac, pe drumul DN 7 G, care leagă autostrada de localitatea de lângă vamă. În accident au fost implicate două autoturisme, un Ford Transit în care se aflau doi pasageri și o Toyota, în care se aflau trei persoane.

Două dintre persoanele implicate în accident au rămas încarcerate, iar surse din cadrul ISU Arad spuneau că una dintre ele este posibil să fie decedată. Este vorba despre pasagerul de pe scaunul din dreapta din Toyota. La câteva minute după această informație, a fost declarat decesul persoanei care se afla în Toyota.

Cealaltă persoană încarcerată este tot din Toyota și are vârsta de 17 ani. Acesta este conștient.

A intervenit din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad o autospeciala de stingere cu apa și spuma și patru subofițeri, o autospeciala pentru descarcerare cu trei subofițeri, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

Conform primelor date pe care le-am primit, șoferul Toyotei a intrat pe contrasens și autoturismul a fost izbit frontal de mașina de marfă.

Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus