Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, susține că a fost amenințat de viceprimarul PSRo, Răzvan Mareș.

Florin Oancea a declarat presei că Răzvan Mareș l-a amenințat înainte de începerea ședinței de consiliu local de vineri.

„Înainte de a începe ședința când știa că nu trec punctele care îl vizau pe dânsul s-a aplecat spre urechea mea și mi-a spus: Nu mă voi lăsa până nu te omor. I-am spus că nu mă uit la șantajul lui și că nu mi-e frică de moarte, numai de Dumnezeu. Merg înainte, nu mă tem. Mareș are mulți scheleți în dulap. Ar trebui să-i fie frică de porcăriile făcute din postura de viceprimar. A format o caracatiță în primărie. Am să prezint ce contracte a semnat cu prietenii lui de pahar și de bani”, le-a spus Oancea jurnaliștilor.

Viceprimarul Răzvan Mareș a negat că l-ar fi amenințat pe primarul Florin Oancea.

„Ce-am făcut? L-am amenințat cu moartea pe Florin Oancea? Cred că ar trebui să-și facă o expertiză psihologică. Dacă vrea să facă circ, să facă circ. Să dea dovada. Haideți să fim oameni serioși, vorbim prostii din astea? Dânsul trebuie să înțeleagă că există și opoziție și putere. Poate să spună ce vrea dânsul”, a declarat Răzvan Mareș.

Oancea a mai declarat că va propune în fiecare ședință schimbarea din funcție a lui Răzvan Mareș pentru că „nu are ce căuta în administrație”.

 

9 răspunsuri

 1. stefanando@gmail.com' Stefan Andrei spune:

  De ce să vrei să omori un falimentar când îl poți lăsa să-și arate incompetența prin fapte?Nu are logică.Florine ne-ai dezamăgit din nou păcat și de cei ce te-au votat.Adică te-au votat 6000 din 60 000.Ești mare domnule mare pamfletar

 2. cum sa fie dusmani?doar sunt asociati la aceeasi firma…

 3. Ghencea@stanga.ro' Nicule, Mai da-le o suta de lei !... spune:

  Alo ! Alo ! Ramaneti la locurile voastre !
  Nu moare nimeni ca prostia nu ucide !
  Si nici nu doare ca s-ar tavali toti pe jos, in chinuri….

 4. Cetateanului Mares ii fuge pamantul de sub picioare. Incepe sa-si arate adevarata fata. Isi pierde controlul. Stie ca daca pierde postul din primarie nu prea are unde merge. Cine il va angaja cu trecutul sau profesional. Poate domnul Mircea Molot. Sunt suspiciuni rezonabile.

 5. Geoana@Deva.ro' Toti oamenii Phrostanacului spune:

  Haideti mai ca are si Moartea demnitate ei !…..
  Nu vine asa, oricand o cheama oamenii Phrostanacului….

 6. Breaking News: Doi boi isi dau un cap……
  Sa fim seriosi!

 7. Oare cate voturi ar fi obtinut domnul oancea fara domnul mares si echipa psro? Sigur nu iesea primar nici de aceasta data fara ei. In campanie a batut palma cu viceprimarul despre care acum spune ca nu are ce cauta in administratie. Aceasta este prima dovada de inconsecventa si de lipsa de caracter.

 8. mihaipopescu@gmail.com' Mihai Popescu spune:

  Balint ii va distruge imaginea lui oancea pana in 2020. Acesta isi va pierde credibilitatea iar atunci tot balint va veni in pnl cu sondajele lui si ne va spune ca oancea nu e bun si ca pnl ul sa puna alt candidat care sta bine in sondaje, asa cum a facut si cu oancea. Oancea se ingroapa singur cu aceste scandaluri. Pare frustrat pe Mares. A gresit ca si-a facut un dusman pe mares facandu-i jocul lui balint. Va pierde primaria in 2020. Deja a dovedit ca nu se poate impune.

 9. mariansima@gmail.com' Sima Marian spune:

  Oamenii din primarie nu au curaj sa spuna ce gandesc, dar multi dintre ei sunt dezamagiti de oancea. Cineva din primarie mi-a spus azi ca dezi l-a votat pe oancea ii pare rau. Mai bine vota pe Petre sau mai bine candida mares. Oancea i se pare bolnav de ura si a creat o atmosfera apasatoare in institutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus