Conducerea națională a Partidului Național Liberal a validat nominalizarea liberalilor hunedoreni pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Este oficial! Biroul Permanent Național al PNL a validat luni candidatura lui Adrian David pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara la alegerile locale din 5 iunie.

Adrian David va conduce lista de candidați pentru Consiliul Județean și, după alegeri, va fi propunerea PNL pentru funcția de președinte al CJ Hunedoara. 

În ceea ce privește construcția listei de candidați, Adrian David a precizat pentru Hunedoara Liberă că tot ce a declarat în legătură cu acest subiect este în concordanță cu linia anunțată de secretarul general al PNL, Ilie Bolojan. „Meritocrația va sta la baza nominalizării colegilor”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Adrian David. 

CITEȘTE ȘI:

Primul examen politic important al candidatului PNL, Adrian David

 

Un răspuns

  1. Astazi a fost difuzat pe TVR1 filmul reconstituirii actiunii AUTOBUZUL in care sunt prezentate personajele si modul in care au fost eliminati cu ajutorul militienilor si securistilor acei tineri, dar si alti oameni nevinovati aflati in acel loc.
    Toti cei care au savarsit acele omoruri sunt bine merci, unii sunt chiar decorati.
    Am scris aceste randuri deoarece nu poti sa nu observi ca , dupa 26 de ani de la REVOLUTIE, sistemul functioneaza la fel, urmasii acelor monstri au parte de functii si demnitati doar pt. ca mostenesc aceesi gandire.
    Dar intrebarea la care nu poti sa gasesti un raspuns este: UNDE ESTE DUMNEZEU IN TOATA ACEASTA ECUATIE?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus