Gligor: „Spun STOP unei construcții politice care a abandonat orice formă de obiectiv politic. Nu mă mai regăsesc în acest mod de a face politică!”

„Toate derapajele au fost sancționate de electorat. Dar electoratul ne-a dat un mandat să facem opoziție. Astăzi facem o viermuială cu cei de la ALDE, o vasalitate față de PSD. Nu mă mai regăsesc în acest fel de a face politică. Am apreciat radiografia făcută de dl Orban, un partid care se macină din interior. E pentru prima dată în ultimii 20 de ani când nu am fost la Țebea. Am făcut-o atunci când partidul meu vota criteriile de integritate. Nu am știut că sunt o poveste. Colegii mei s-au dus acolo că a venit Orban. Avram Iancu a început lupta pentru drepturile poporului, nu pentru funcții. Cred în obiective politice. Din acest motiv spun STOP unei construcții politice care a abandonat orice formă de obiectiv politic. Nu mă mai regăsesc în acest mod de a face politică. Am crezut enorm în proiectul dreptei” – a declarat Dorin Gligor acum câteva minute, în cadrul unei conferințe de presă.

„Românii ne-au apreciat pentru proiectul de unificare a dreptei românești. Ce a urmat a făcut ca eu să nu mă mai regăsesc în această structură politică. Partidul e marcat astăzi de un autism evident, de lipsa competiției în interiorul partidului, de lipsa dialogului bazat pe arumente. Rămân fidel politicii de construcție, rămân fidel politicii ca și garant al sistemului democratic”, a mai spus Dorin Gligor.

„Am văzut un efort din partea partidului de a mă tempera în ceea ce privește opoziția față de PSD. Mecanismele din partid nu permit un dialog între membrii.” – a mai spus Gligor.

Dorin Gligor a fost subprefect și prefect al județului Hunedoara, președinte al PDL – organizația județeană Hunedoara, co-președinte al PNL – Filiala Hunedoara.

Dorin Gligor este al doilea consilier județean al PNL care demisionează din partid în ultimele două săptămâni.

CITEȘTE ȘI:

Lucian Heiuș: „Dorin Gligor nu s-a regăsit în PNL după fuziune!”

18 răspunsuri

 1. „a abandonat orice formă de obiectiv politic”. Păi obiectivul politic al PNDL-ului este să-l pupe pe Iohanis și Sistemul. Președintele lor – Șică Orban- umblă prin instanțe și spune că DNA-ul se ia de el. În rest ce să mai așteptăm de la ei? Eu am plecat din PNL când s-a hotărât fuziunea cu partidul trădător PDL. Atât de mult „bine” a făcut românilor partidul lui Băsescu că a trebuit să fuzioneze cu un partid care părea liberal. Hai siktir!!!!!

  • dar cand ati format USL-ul nu v-a fost rusine? sau nu mai tineti minte.

   • iuganicolaebrad@yahoo.com' iuga nicolae spune:

    BUNA INTREBARE !

   • Nu EU am format USL-ul! L-au făcut Moloț și gașca lui. Pentru ce am făcut eu nu are de ce să-mi fie rușine.

    • “Moloț cu gașca lui” a făcut USL-ul așa-i? Dat dracu Moloț ăsta dacă el unifică 3 partide de la Hunedoara!Ați făcut din politica asta un fel de căsnicie: După ce v-ați (f)utut (evident pe bani și funcții publice) acum nu vă mai regăsiți.Oricum unificarea PNL cu PDL a tras în jos PNL la greu și asta se vede cu ochiul liber.Bravo Dorine că ai plecat las că te regăsești tu într-un partid la urma urmei la câte mai sunt ai de muncă să-l ajungi pe Mircică din urmă.

 2. Da ! Cu toate ca nu-l simpatizez cam are dreptate ! 🙂 🙂

 3. Sigur nu i-au mai promis nici un post. Si atunci nu te mai regaseste in politica PNL. Sigur se va regasii in alt partid. Pariu?

 4. membru.simplu@Yahoo.com' Un fost coleg spune:

  Dl. Gligor, un “moț” adevarat de loc din Brad, nu a venit la Tebea dupa cum spunea datorita faptului ca era in UNGARIA la o partida de pescuit. Povesti….. ca nu a venit datorita unor lucruri zise in conferinta de presa.

 5. Motu este clar PCR-IST,CU TOATE ACESTEA PLECAREA LUI fireasca.Nu a adus nimic bun in acest partid,pentru populatie ci doar pentru el si lipitorii de afise docili.

  • iuganicolaebrad@yahoo.com' iuga nicolae spune:

   Aveti exemple de unii care au adus ceva bun in partid ? Gligor nu face parte dintre prostalaii cu diplome, diploma lui e adevarata si nici nu se inscrie in randurile celor care se trag de bracinar cu pulimea pentru voturi. El asteapta un electorat de un anumit nivel care sa vada in el hotararea, ideile destepte, altitudinea intelectuala si corectitudinea.

 6. Pingback: Lucian Heiuș: „Dorin Gligor nu s-a regăsit în PNL după fuziune!” - Hunedoara Libera

 7. cristianracasan@gmail.com' Cristian Racasan spune:

  Iar dl. Haulica s-a grabit la publicarea mesajului. Doamne-fereste sa ma gandesc (iar) ca ar fi agramat. Pariu cu voi ca nu gaseste pana maine unde-i hiba, pentru ca daca nu stie gramatica…crede ca asa-i bine. 🙂 Asa ca-i spun sa se uite la ultimul citat din consilierul demisionar.

 8. Foarte bine a facut, sper sa candideze la primaria Deva, Deva are nevoie de Dorin Gligor

 9. Cred ca abandonat dupa ce a facut destul de bine jocul altor partide pentru interesul personal

 10. Un paranoic care trebuie cosultat de un medic asta este Gligor.Pacat ca nu se cere examen si test psihologic la cei care vor sa candideze

 11. Felicitări domnule Gligor, ma asteptam sa demisionati mult mai repede din acea clica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus