Vili Rupa a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că a comis o crimă în anul 1998.

Vili Rupa era în acea perioadă bodyguard la un club din Hunedoara şi este acuzat că ar fi bătut un hunedorean care a ajuns la spital şi care, după ce a fost o perioadă internat, a murit în urma loviturilor aplicate. 

Procurorii au redeschis dosarul după ce au audiat mai mulţi martori care la momentul producerii incidentului erau minori.

Vili Rupa a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | CE A DECIS TRIBUNALUL ÎN PRIVINŢA CERERII DE ARESTARE A LUI VILI RUPA

Foto: facebook – adevarul.ro

11 răspunsuri

 1. asta nu era interlopul care milita pentru orasul Hunedoara

 2. Am primit o citatie si mam prezentat la parchet si am fost arestat . Am s-a demontez si aceaste acuzatia care mi se aduce ,eu sunt nevinovat ,nu am atins acea persoana nici cu un deget ,exista martori care sau intalnit cu acea persoana in acea zi cand a fost batut ,au baut prin baruri si au recunoscut ca pe mine nu mau vazut la masa cu ei ,in baruri pe unde au baut ,mai mult aceea persoana care a fost batuta a fost internata in spital si moare dupa 10 zile ,in aceste zile nu spune verbal si nici in scris cine la batut , acea persoana a murit in 1998 la care s-a deschis un dosar de lovitura cauzatoare de moarte aceasta fapta se prescrie si se claseaza in 2008 ,in anul 2012 a inviat si a murit din nou si se deschide un dosar de omor calificat ,in anul 2014 a inviat din nou si a murit si se deschide un dosar de omor deosebit de grav ,este dovada unei fabricarii de dosar pentru a se razbuna procurorii pe mine pentru dreptatea care am si curajul s-a ma adresez la CEDO si s-a solicit daune morale si materiale in urma unei decizi definitive de achitare .Hartuirea si fizica si psihica ma slabit inca trei kg in 24 de ore .Astazi sunt arestat la domiciliul .

 3. Unde dreptate nu este ,intervin si stapanesc coruptia procurorii din Deva ,Hurdubeu Cristina Adriana care s-a declarat public ca este un interlop cu legitimatie de la stat si procuror Herban Dorel care a spus ca el este un infractor periculos pentru societatea civila !

  Justitiarul de Hunedoara

 4. bala_blabla@yahoo.com' Adevarul va iesi la iveala spune:

  Constinta mustra mereu , poate omul nu a vb ca a fost amenintat sau mai stiu eu ce…. La cate se intamplau in vremea respectiva tot ce e posibil ca de frica sa nu spuna nimica din cate spui tu rupa… Acuma dumnezeu stie adevarul si fiecare va da socoteala inaintea domnului ! Cat despre deschiderea si redeschiderea dosarelor e ceva putred acolo , stiu cazuri reale in care cei de la diicot deva cu judecatoarea in cauza la neprezentarea colaboratoriilor sub acoperire, sa fie cazul bun a dat roba unuia pe el ca aparea pe monitorul acelasi om cu aceasi imbracambinte la diferiti inculpati ! Asa ca degeaba se bat cu pumnul in piept ca, ei sunt curati ca toti joaca dupa cum e bine pt fiecare! Domnul dumnezeu stie totul si va scoate la iveala adevarul!

 5. Instanta – CURTEA DE APEL ALBA-IULIA
  Sectia Penal
  Dosar 6694/97/2014
  Termen 2 septembrie 2015
  Sediul materiei-Art.71,ART.72,ART.73 si ART.74 NCPP
  Doamnei Presedinte a Curtii de Apel ALBA-IULIA
  Subsemnatul Rupa Vili ,CNP-1730630203161,domiciliat in Hunedoara ,strada Pinilor, nr. 4,bloc 40 ,apart.64,in calitate de inculpat,in fapt nevinovat, in dosarul 6694/97/2014,dosar inregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara,
  CER STRAMUTAREA JUDECATII CAUZEI
  ce formeaza obiectul dosarului penal 6694/97/2014 de la Tribunalul Hunedoara ,cu termenul de judecata 2 SEPTEMBRIE 2015,la o alta instanta in grad egal.Mentionez ca in acest moment ma aflu sub incidenta controlului judiciar.Din motivele mai jos mentionate , am cerut recuzarea completului de judecata si am formulat in prealabil inclusiv plangere penala fata de doamna judecator Timisan Mihaela dar si fata de doamna grefier Nistor Loredana considerand ca-mi este afecta dreptul la un proces echitabil ,la aparare ,drepturi prevazute in art 21 din Constitutia Romaniei dar si conforme cu art 6 din Conventia Drepturilor Omului ,respective art.10 din NCPP..
  Fata de imprejurarile cauzei apreciez ca exista o suspiciune rezonabila ca impartialitatea doamnei judecator Timisan Mihaela de la Tribunalul Hunedoara este afectata datorita unor imprejurari asupra carora imi rezerv dreptul de a nu mai face comentarii..
  Motivele cererii
  Constat la actuala instanta o pornire ,o lipsa de obiectivitate,de impartialitate in ceea ce ma priveste,reflex al presiunii in care se desfasoara procesul penal si in care s-a desfasurat , la timpul potrivit, inclusiv urmarirea penala.Faptele pe care se sprijina aceste constatari sunt:
  -in sedinta de judecata din 24 iunie 2015 avocatului apararii nu i s-a admis de catre doamna judecator Timisan Mihaela, sa puna intrebarile pe care apararea le considera esentiale in stabilirea adevarului .Astfel au fost incalcate prevederile art. 5 ,alin. 1 si 2 din NCPP
  -nu au fost consemnate intrebarile care totusi au fost admise si evident nici raspunsurile date de martori la aceste intrebari in aceiasi sedinta de judecata din 24 iunie 2015 ,consemnari ce trebuiau facute de catre doamne grefier Loredana Nistor in baza legii 104,alin.15 ,din Regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti.
  -nu au fost audiati si nu se intentioneaza audierea tuturor martorilr citati ,30 in total ,doar 11 fiind prezenti in fata doamnei judecator Timisan Mihaela.
  Aceasta situatie contravine prevederilor art. 8 si art. 10 din NCPP ,articole care garanteaza dreptul la aparare si la un proces echitabil pentru orice cetatean al acestei tari.Potrivit art. 4 din NCPP ,beneficiez de prezumtia de nevinovatie si in favoarea acesteia ,probele solicitate sunt neluate in seama,ignorate sau nu sunt admise.
  -atitudinea diferita a doamnei judecator Timisan in sala de judecata fata de cei prezenti.Pe de o parte ,din motive care-mi scapa, doamna judecator a avut in repetate randuri un ton ridicat si mereu plin de mustrare fata de domnul avocat al apararii Andrei Macovei iar pe mine chiar m-a dat afara din sala fara sa inteleg de ce ,cu ce am gresit . Poate intrebarea formulate de aparator inainte ,foarte importanta de altfel ,sa fi generat o asemenea pornire..Pe de alta parte ,tonul doamnei judecator a fost deosebit de bland si tolerant atunci cand se adresa martorului Selaru Petru ,martor mincinos condamnat la 17 ani de inchisoare pentru omor calificat dealtfel, si asta chiar in conditiile in care acesta si-a permis sa certe instanta din anumite motive.Aceasta situatie este deranjanta pentru aparare si pare sa incline balanta inainte de stabilirea unui verdict.Acest lucru ma face sa apreciez faptul ca doamna judecator este déjà partinitoare.
  -pentru conformitatea celor declarate de mine, anexez patru declaratii consemnate in sedinta de judecata din 24 iunie 2015, declaratii din care se vede cat se poate de clar ca lipsesc orice consemnari ale interventiilor si intrebarilor puse de avocatul din oficiu Andrei Macovei ca si cum nu ar fi existat aparare.De asemenea, va solicit sa consultati materialul audio ,inregistraea audio a sedintei de judecata din 24 iunie 2015, material care dovedeste ceea ce afirm in cererea mea.
  Nimeni nu are dreptul de a impune un neadevar prin forta autoritatii si a legii . Aceste neadevaruri sunt nule de drept. .
  Am fost victima unor erori judiciare in acest tribunal si m-am luptat pentru adevar 16 ani .Si am avut dreptate.La CEDO ,de doua ori si apoi la Inalta Curte de Casatie si Justitie.In baza acestor motive consider cererea mea de stramutare intemeiata si conforma cu art.71-74 din NCPP.
  Va multumesc .Cu stima ,respect si consideratie pentru litera si spiritul legii pe care o reprezentati,in numele adevarului si al dreptatii.
  RUPA VILI 5 AUGUST 2015
  DOAMNEI PRESEDINTE A CURTII DE APEL ALBA-IULIA

 6. Instanta – TRIBUNALUL HUNEDOARA —

  Sectia Penal
  DOSAR 6694/97/2014
  Termen 25 august 2015
  Sediul materiei- art 241 ,alin 2,art 242 ,alin.1 si alin.8

  Doamnei Presedinte a Tribunalului Hunedoara,

  Subsemnatul Rupa Vili ,CNP-1730630203161,domiciliat in Hunedoara ,strada Pinilor, nr. 4,bloc 40 ,apart.64,in calitate de inculpat,in fapt nevinovat, in dosarul 6694/97/2014,dosar inregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara,formulez
  Concluzii scrise
  In sustinerea solicitarii de incetare a masurii controlului judiciar ,masura care-mi este aplicata incepand cu 24 iunie 2015 si judecarea mea in stare de libertate .
  Astfel ,invederez urmatoarele onoratei Instante:

  -am considerat ,consider si voi considera aceasta acuzatie ca fiind un abuz grav asupra mea ,un abuz care-mi aduce prejudicii grave de imagine si nu numai.Incepand cu 25 noiembrie 2014 am suportat masurile preventive impuse de instanta ,de la arest la domiciliu si pana la control judiciar.Am respectat rigorile acestor masuri ,conditiile impuse de acestea si nu m-am abatut de la program.Acesta este modul meu de a arata instantei ca sunt un cetatean corect si cinstit care nu a avut in 16 ani probleme cu legea .

  -prin forta si autoritatea legii , se incearca astazi impunerea unui neadevar.Nu exista probe clare care sa ma indice ca autor al acestei fapte.Nu sunt probe ADN,urme de sange ,amprente sau inregistrari video ,audio.Familia victimei a declarat ca nu am fost la ei in casa .Martorii audiati nu m-au vazut la locul faptei ,nu ma cunosc ,afirma ca nu am facut parte din anturajul victimei ,nu m-au vazut prin baruri in prezenta victimei.Victima , care a supravietiut in spital ,sub grija medicilor ,nu a spus numele meu.Acestea sunt concluziile desprinse din audierea martorilor.

  -timp de 10 ani ,aceasta fapta a fost incadrata ca LCM.Nu am fost anchetat sau suspectat in 1998 de comiterea ei.Nici un procuror nu m-a chemat in fata lui in acesti zece ani sa ma acuze de aceasta fapta.In 2008 ,la clasarea dosarului ,Parchetul nu a reclamat situatia aceasta de clasare ,nu s-a opus ei -In fotografiile victimei ,fotografii care se regasesc in dosar , nu se vad ochi vineti ,nas umflat sau buze sparte ,alte urme de acest tip.Nu a fost lovit cu cutitul,cu sabia , ,cu toporul ,cu ranga ,cu teava sau cu ciomagul ,nu a fost impuscat .Martorii incidentului spun ca au vazut o bataie intre doi indivizi ,cand unul pe jos ,cand altul dar, nici unul dintre martori nu ma indica pe mine , persoana mea .Nu corespund descrierii pe care agresorul o are conform cu declaratiile date in proces ,nu am purtat mustata ,ciocate sau haina de piele.Dar,contrar acestor evidente ,in noiembrie 2014 ,la doua luni dupa ce am formulat cererea de daune materiale si morale la Tribunalul Hunedoara ,am fost arestat pentru o fapta pe care nu am comis-o si cu care nu am absolut nici o legatura.De atunci se incearca ,de catre magistrati ,impunerea unui neadevar prin forta si autoritatea legii.

  -potrivit art 101 din NCPP ,este impotriva spiritului legii constrangerea ,oferirea de promisiuni ,folosirea unor metode si tehnici de obtinere a unor declaratii care apoi sa joace rol de proba in instanta .Art. 101 a fost incalcat in cazul meu.Acestui articol i se adauga in fapt si alte abuzuri care fac obiectul art.4,5,6,8 10 ,11 ,100 si 305 ,alin.3 din NCPP precum si art. 280 ,282 respectiv 274 din NCP.Toate aceste abuzuri tin atat de faza de cercetare penala desfasurata la parchet dar si de cea de judecata desfasurata in Camera preliminara si in Instanta de fond.Pe fiecare in parte le-am sesizat la timpul potrivit.Prezumtia de nevinovatie mi-a fost incalcata prin felul in care am fost abordat in ancheta ,incercarea de aflare a adevarului obstructionata si implicit dreptul la aparare prin faptul ca nu mi-au fost aduse la cunostinta acuzatiile multa vreme si mi-au fost refuzate probe in sprijinul nevinovatiei mele.Dreptul la un process echitabil ,dreptul la aparare ,respectarea demnitatii umane,modul in care au fost administrate probele in favoarea acuzarii prin marturie mincinoasa toate acestea vorbesc despre ceea ce eu numesc incalcarea legii si abuz.Iata de ce consider o razbunare tot acest dosar si fac referire la art.274 din NCP .E UN ABUZ AL OAMENILOR LEGII,ABUZ CARE SE INCADREAZA LA ART. 280 -282 DIN NCP ,articole de lege care lovesc de nulitate acest intreg dosar,in totalitatea lui .

  Eu am spus de la inceput ca sunt nevinovat .Dreptatea mea e mai presus de nelegalitatile si abuzurile facute de magistrati cu buna stiinta. In toti acesti ani am fost aici ,in Hunedoara .Mi-am dus lupta cu pixul pe hartie ,legea in mana si cu avocat din oficiu.Mi-am castigat lupta la CEDO si apoi la Inalta Curte de Casatie si Justitie .In numele adevarului am deschis procesul de daune si acest demers al meu a generat aceasta razbunare .

  In numele dreptatii ,al credintei si in numele si spiritul Marelui Arhitect al Universului , va solicit respectuos sa respectati legea.
  Va multumesc .Cu stima ,respect si consideratie pentru litera si spiritul legii pe care o reprezentati,in numele adevarului si al dreptatii.

  RUPA VILI 25 AUGUST 2015
  Doamnei Presedinte a Tribunalului Hunedoara

 7. Am fost bătut de polițiști nevinovat de mi s-au rupt dinții din gura, am fost legat în lanțuri și la mâini și la picioare și o bara de fier legata de lanțuri, timp de 81 de zile, colegi de celula ma ștergeau la fund, când mergeam la wc, nu am avut voie sa ma spăl pe corpul meu, eram plin de pureci și bube, am stat într-o camera foarte răcoroasă cu șoareci prin saltea și șobolani care săreau din wc, cu grati la geam ,cu plasă la geam ,pe cameră de izolare , am fost dus la proces în lanțuri pe picioare și cătușe la mâini, am demonstrat asta la CEDO, și acum când am depus reclamație împotriva lor mi sa respins ,pe motiv ca s-au prescris faptele, și nu are ce sa le facă a spus judecătoarea, eu am depus cerere la CEDO în termenul legal, guvernul a fost înștințat, trebuia sa suspende prescrierea pana la decizia CEDO, dar vad ca nu se tine cont nici de hotărârea de la CEDO, am depus reclamații împotriva lor și sa dat NUP, și m-au amenințat ca ma împuscă. Acum după ce am câștigat la CEDO a doua oara , mau amenințat că o să mi se facă o înscenare și o sa fiu arestat și spânzurat în celula. Când am fost eliberat nu am avut dreptul sa muncesc ,pe motiv ca aveam cazier . Acești interlopi cu legitimație de la stat ,polițiști și magistrați care au încalcat legea cu buna știința ,trebuie pedepsiți urgent. Am două sentințe de Achitare definitive în România și două decizii date de CEDO în favoarea mea . O procuroare de la parchetul din Deva pe nume Hurdubeu Cristina Adriana a spus că ea este un interlop cu legitimație de la stat și nimeni nu are ce să-i facă ,de față a fost o avocată Negrea Natalia și doi polițiști și o grefieră și o cameră de filmat ,este înregistrat tot ce a vorbit .Mi sau înșcenat și fabricat dosare prin forța și autoritatea legii . Un criminal psihopat pe nume Selaru Petru m-a amenințat că mă omoară în fața procuroarei Hurdubeu Cristina Adriana și a polițistului Mircea Pitulescu ,acesta a depus mărturie mincinoasă împotriva mea în dosarul care mi s-a înscenat de o infracțiune foarte gravă de omor deosebit de grav ,am făcut plângere penală și mi s-a respins ,prin lege vor să mă omoare ,au dat aprobare .Nici un interlop cu legitimație de la stat nu este pedepsit .Nici pentru abuz în serviciul nici pentru represiune nedreaptă . Ce sa mai fac?

  Vili Rupa 7-11-2017 tel. 0721758747

 8. Să legiferați dreptul la îndemnizație lunară pentru dreptate pentru noi care am demonstrat la CEDO abuzul și represiunea nedreaptă asupra celor nevinovați și prin Achitare în instanțele din România dreptatea noastră .

  Eu Sunt cel ce Sunt , Regele Dreptății „”„ – Melchisedech –

 9. Păcătoșii și necredincioșii sunt prea mici în fața mea , eu am impus dreptatea printre corupții și interlopii cu legitimație de la stat .

  Am valoare mare pe acest pământ și o pot măsura după greutățile pe care le-am învins prin instanțele de judecată !

  Eu Sunt cel ce Sunt , Regele Dreptății „”„ – Melchisedech –

 10. E cea mai mare rușine pe acest pământ putred de corupt de interlopi cu legitimație de la stat să ai funcție publică la stat și să faci pe păcătosul și necredinciosul , ai devenit urgent un Mare needucat și urgent trebuie să fi demis pentru a reda societății demnitatea ,onoarea și respectul pentru dreptate cetățenilor care vor funcție publică la stat .

  Eu Sunt cel ce Sunt , Regele Dreptății – Melchisedech-

 11. Ce să mai fac ?

  În data de 27-02-2018 , am avut procesul în dosarul 4587/97/2016 la Curtea de Apel Alba-Iulia , în apelul de daune morale și mi s-a respins . Am fost arestat nevinovat pentru o acuzație foarte gravă de omor deosebit de grav , am demonstrat nevinovăția prin decizia de achitare ,dosar 6694/97/2014 la Curtea de Apel Alba-Iulia . M-au îmbolnăvit de diabet ,nu vor să-mi dea niciun euro daune materiale și morale . O faptă care s-a făcut în 1998 , m-au acuzat pe mine în 2014 ,un om este bătut și dus la spital unde doctorul Talfeș de la spitalul din Hunedoara îl întreabă cine la bătut și el spune numele Butunoiu , după internarea de 10 zile în spital moare și un martor Scutaru Gheorghiță dă o declarație la poliție și spune că a auzit că Șelaru Ioan Petru a omorât un om în anul 1998 și poliția din Hunedoara nu face nicio anchetă împotriva lui . Numele meu nu apare în nicio declarație pentru că nu avea de ce , nu am fost la fața locului ,nu l-am atins nici cu un deget , nu amprentele mele ,nu sângele meu ,nu adeneul meu ,dacă nu am fost la fața locului nu aveau de unde să găsească , mai multi martori la fața locului au spus că au văzut o persoană cu ciocate și sânge pe ciocate ,cu giacă de piele și cu mustață , eu am făcut sport la vremea aceea ,nu am purtat mustață ,nu am purtat giacă de piele ,nu am purtat ciocate ,mă purtam în haine sportive , băieții care mă cunoșteau știu că nu mint ,mi s-a fabricat acest dosar la comandă prin înscenare ,prin răzbunare ,prin forța și autoritatea legii ,prin represiune nedreaptă și abuz în serviciul , deoarece am câștigat la CEDO două procese și o sentință de Achitare în România și cu acest dosar a fost a doua achitare în Țară noastră . Ce dreptate este asta ,când nu vor să mă recompenseze cu daune morale , tot în puterea interlopilor cu legitimație de la stat care fac represiune nedreaptă ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus