Magistrații Judecătoriei Deva au amânat validarea mandatului de primar obținut în urma alegerilor parțiale din 5 noiembrie.

Ședința de judecată pentru validarea alegerii în funcția de primar, programată pemntru data de 13 noiembrie, a fost amânată până săptămâna viitoare. Asta înseamnă că Florin Oancea nu va depune jurământul în 23 noiembrie, așa cum era planificarea.

Motivul? PNL nu a depus la dosar dovada publicării în Monitorul Oficial al României a raportului detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale.

Soluția pe scurt: Fixează termen pentru continuarea judecării cauzei la data de 20 Noiembrie 2017, fără citarea petentului. Se emite adresă către Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara pentru a comunica dovada publicării în Monitorul Oficial al României a raportului detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale, conform art. 38 din Legea nr. 334/2006. 

PNL trimite la Monitorul Oficial aceste date, după ce le centralizează din toate circumscripțiile unde au avut loc alegeri. Mandatarul coordonator de la nivel central are la dispoziție 15 zile să facă acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus