Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins din nou marţi dimineaţă la instituţia condusă până nu demult de Mircea Moloţ.

SURSE: Percheziţii au loc şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. Se pare că procurorii anchetează fraudarea concursului de ocupare a unui post de director.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii fac percheziţii în mai multe birouri. Din primele informaţii ar fi vorba despre locaţia în care îşi desfăşoară activitatea Corpul de Control al fostului preşedinte Mircea Moloţ, la Arhivă şi la Serviciul Administraţie Publică Locală.

Surse susţin că percheziţii au loc şi la domiciliul unor angajaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara.

Secretarul judeţului Hunedoara, SĂLTAT de procurorii DNA

COMUNICATUL DNA:

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate în județul Hunedoara, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Ştire în curs de actualizare.

Un răspuns

 1. Atata coruptie este in judetul Hunedoara,ca este greu de inchipuit!
  Absolut nici o institutie nu functioneaza!
  Politia,procurorii,intotdeauna pactizeaza cu infractorii!
  Daca ai o problema,esti al numanui!
  Bataie de joc de cetateni,dispret total!
  Nu ne ramane,decat sa ne adresam la CEDO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus