ANI a constatat starea de incompatibilitate în cazul fostului consilier local PDL/PNL Ovidiu Crișan, fost ales local la Hunedoara în perioada 2012 – 2016.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate în cazul fostului consilier local PDL/PNL Ovidiu Crișan, fost ales local la Hunedoara în perioada 2012 – 2016.

Potrivit Raportului de evaluare al ANI,CRIȘAN OVIDIU, fost Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Hunedoara, Județul Hunedoara, s-a aflat în incompatibilitate :

„În perioada 2012 – 2015, T&O Prodcom S.R.L., entitate economică în cadrul căreia persoana evaluată este asociat și administrator, a desfășurat activități comerciale prin achiziții directe, a încheiat și derulat contracte comerciale cu mai multe instituții aflate în subordinea ori sub autoritatea Primăriei Municipiului Hunedoara, în valoare de 182.302,07 lei, încălcând astfel prevederile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

„Persoana […] față de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului”.

2 răspunsuri

  1. Ar trebui sa dea bani mulți înapoi către Primărie, in primul rand.

  2. dumitrupredulescu@gmail.com' Predulescu Dumitru spune:

    Ovidiu, la cati bani ai stiu sa faci si…FELICITARI pentru acest lucru, de ce…nu stai tu linistit in banca ta si …sa vina banul???!!! Esti baiat destept si stii sa faci bani! De ce iti trebuie si putere??? Sa fie ochii toti pe tine? Sa ne reauzim si sa ne revedem cu bine! Pe mine, personal, m-ai ajutat in viata si-ti multumesc. Nu te mai baga in primul rand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus