Hunedoreanul 47 de ani făcea parte din dispozitivul de pază al sitului arheologic Sarmisegetusa Regia

Un barbat si-a pierdut viata iar doi soti, aflati in vizita la situl arheologic, au suferit traumatisme din cauza descarcarilor electrice produse in zona.

Pompierii militari ai Detasamentului Orastie, specializati in acordarea primului ajutor, si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean au actionat pentru salvarea victimelor, doi soti din Pogoanele, judetul Buzau.

Cei doi soti, ce prezentau semne ale descarcarii electrice, au primit ingrijiri medicale din partea pompierilor si a medicilor SAJ si au fost dusi constienti si cooperanti la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgențe Deva. Femeia (50 de ani) era conștientă,ccooperantă și prezenta o contuzie lombar-dreapta, parestezii membre inferioare. Soțul ei (54 de ani), era de asemenea conștient și cooperant, cu parestezii (amorțeli) ale membrelor inferioare și contuzie lombara.

Din pacate, pentru a treia victima nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vietii. Barbatul decedat, de 47 de ani din comuna Bucium, facea parte din dispozitivul de paza al sitului arheologic Sarmisegetusa Regia.

Centrul judetului Hunedoara s-a aflat sub incidenta unui cod galben de vreme rea caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru patrat, grindina si descarcari electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus