În cadrul unei campanii "Dăruieşte bucurie", pompierii deveni au oferit cadouri copiilor şi vârstnicilor cu o situaţie materială precară.

Angajaţii Detaşamentului de Pompieri din Deva au strâns, timp de mai bine de o lună, alimente neperisabile, sucuri, dulciuri, fructe, haine pentru copii şi jucării.

De generozitatea pompierilor au beneficiat 40 de copii dintr-un cartier sărac al municipiului Deva, care s-au strâns, luni, la iniţiativa părintelui protopop, Petru Costea, la şcoala generală nr.6 din Deva.

Pompierii nu i-au uitat nici pe vârstnici. În curtea bisericii Adormirea Maicii Domnului, din cartierul devean Micro 15, câtorva zeci de bătrâni le-au fost oferite pachete cu alimente.

 “Apropierea sărbătorilor de iarnă ne-a dat prilejul de a arăta, prin intermediul acestei campanii umanitare, că pompierii sunt alături de comunitate nu doar atunci când este nevoie de ei în situaţii de urgenţă ci şi atunci când au posibilitatea să dăruiască bucurie semenilor”, spune inspectorul şef al ISU Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean.

Un răspuns

  1. danatotor@yahoo.com' Totor iordana spune:

    As dori sami spuneti ,dacă cunoașteți un bătrân sau o bătrână nevoiasa…..o familie cu mulți copiii,fara prea multe posibilitati,pentru a le face o bucurie de sărbători.Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus