În organizarea Federației Române de Taekwon-Do I.T.F., a Asociației Județene Hunedoara de TKD-I.T.F. și a Clubului Sportiv „Hard Steel” Călan, va avea loc Campionatul Județean de TKD-I.T.F.
Gazde sunt Cristinel Popa, conducătorul sportivilor din Călan, una dintre cele mai titrate personalități ale acestui sport în România, antrenor emerit și Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de TKD – I.T.F., maestru al sportului, primul campion mondial din România la acest sport, de asemenea cetățean al Călanului.
Asociația CĂLAN 1387 este onorată să fie partener al evenimentului, alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Călan, Liceul Tehnologic „Ovid Densușianu” Călan și Restaurantul „El Sombrero” Călan.
Campionatul se bucură de participarea echipelor cluburilor din județ, invitați fiind și alți sportivi din țară, dorindu-se ridicarea gradului de dificultate al competiției în vederea pregătirii participării la Campionatul Național de TKD-I.T.F. de la Iași din 10-12 martie 2017.
unnamed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus