Bărbatul era băut

 

La data de 29.07.2020, în jurul orei  17:30, Poliția Orașului Călan a fost sesizată telefonic de o femeie în vârstă de 75 de ani, din Călan, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 73 de ani,  aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic.

În cauză, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violența în familie și au emis ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat.

Tot ieri, la ora 21:35, Poliția Orașului Călan a fost sesizată telefonic de femeia de 75 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu emis de Poliția Orașului Călan şi a revenit la domiciliul conjugal, a pătruns în locuință și a spart cu un ciocan butucul ușii de la dormitor, pentru a-și lua haine.

Cu ocazia deplasării la fața locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul  fiind găsit în imobil, deși față de acesta de acesta a fost emis ordinul de protecție provizoriu, iar una dintre obligații era de a nu se apropia de imobil și a păstra o distanţa față de victimă.

Prin urmare, poliţiştii au în au întocmit un nou dosar penal, de această dată, pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie provizoriu.

Sursa: IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus