Ședințele sunt convocate de prefectul județului, Petru Călin Marian

Tribunalul Hunedoara a validat în 15 și 16 octombrie mandatul președintelui Consiliului Județean și pe cele a 28 dintre aleșii județeni. Nimeni nu a contestat deciziile instanțelor, așa încât au fost îndeplinite condițiile necesare pentru convocarea în ședință de constituire a noului Consiliu Județean.

Prin urmare, aceștia vor depune jurământul vineri, 23 octombrie, de la ora 14, în curtea Muzeului Civilizației Dacice și Romane din Deva.

Judecătoria Deva a validat mandatul primarului și pe cele a 14 dintre consilierii locali din Deva, aleși în urma scrutinului din data de 27 septembrie. Condițiile pentru ca ședința de constituire să aibă loc sunt îndeplinite, așa că 14 consilieri locali din cei 21 vor depune jurământul vineri, 23 octombrie, de la ora 12, în Parcul Cetății din Deva. Apoi, primarul Nicolae Florin Oancea va depune, la rândul său, jurământul în fața noului consiliu local, legal constituit.

Judecătoria  Hunedoara a validat ieri, 19 octombrie, mandatul primarului și pe cele ale 17 consilieri locali din Hunedoara, din cei 21. Prefectul județului, Petru Călin Marian, a convocat ședința de constituire a noului consiliu local pentru data de 26 octombrie, de la ora 16. Ședința se va desfășura în curtea Castelului Corvinilor. În cadrul acesteia vor depune jurământul cei 17 consilieri, după care același lucru îl va face și primarul Dan Bobouțanu.

Ședințele au loc în aer liber, deoarece este interzis ca în interior să fie prezente mai mult de 25 de persoane.

Un răspuns

  1. Sperăm să nu profite că sunt în aer liber şi să.şi dea aere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus