Administatorul paginii oficiale a Primăriei Orașului Hațeg a postat un mesaj politic surprinzător din partea primarului Marcel Goia (PNL): „Rațiunea mă obligă în a-l susține pe colegul meu de partid, însă sufletul este alături de prietenul meu Sorin! Sper să câștigi!”

Deși Primăria Orașului Hațeg este condusă de un liberal, în persoana lui Marcel Goia, pagina oficială de Facebook a administrației conține un mesaj de susținere pentru candidatul PSD la alegerile parțiale din Colegiul 3, Sorin Marica, și nu pentru candidatul PNL. „Îi urez succes prietenului meu Marica Sorin!” scrie administratorul paginii care atașează la acest mesaj un link spre o publicație locală care anunță candidatura primarului din Sălașu de Sus la alegerile prțiale pentru funcția de deputat. Postarea poartă data de 3 aprilie 2014.

goia 3

„Rațiunea mă obligă în a-l susține pe colegul meu de partid (candidatul PNL este Sorin Ștefoni, n. red.), însă sufletul este alături de prietenul meu Sorin! Sper să câștigi!”, scrie administratorul paginii Primăriei, în numele primarului Marcel Goia, în data de 5 aprilie.

Mesaje de susținere au fost postate apoi și de alți utilizatori care îl felicită pe primarul Hațegului pentru această decizie.

Reacția „scăpată” pe internet poate părea ciudată însă, având în vedere că numărul primarilor dezamăgiți de neîndeplinirea promisiunilor făcute de parlamentarii aleși în acest colegiu din partea PNL (Dan Radu Rușanu și Mariana Câmpeanu), nu este exclus ca primarul Marcel Goia să fi transmis un mesaj colegilor primari, dar mai ales conducerii județene a PNL.

4 răspunsuri

  1. Lucruri care până “mai ieri” păreau absolut fireşti, par subit excepţii. Cred că prea repede au fost uitate promisiunile făcute electoratului şi dorinţa exprimată de către aceştia prin participarea masivă la vot şi se uită dictonul, vechi, dar cât se poate de valabil: divide şi stăpâneşte! Rezultatele cred că se vor vedea. Din păcate vor suferi şi cei care nu sunt vinovaţi pentru dezbinarea din societatea românească sau mai ales aceea…

  2. Felicitari domnului primar pentru aceasta pozitie !!!!!!!

  3. Pagina de facebook nu este oficiala!!! E facuta de cineva pentru a face caterinca de Primaria Hateg

  4. g.ivascu54@yahoo.com' gh.ivascu spune:

    succes total in alegerile de duminica ! suntem alaturi de tine,cetatenii din ohaba!VICTORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus