Lungmetrajul „Left Behind”, cu Nicolas Cage, este cel mai prost film al anului 2014, potrivit unui top întocmit de site-ul rottentomatoes.com. Lista este completată de pelicule precum „Winter's Tale”, „The Nut Job” şi „Grace of Monaco”, informează huffingtonpost.com.

Pelicula „Left Behind”, regizată de Vic Armstrong şi cu Nicolas Cage în distribuţie, este cel mai prost film al anului, într-un top cu 19 poziţii întocmit de site-ul specializat în recenzii de cinema rottentomatoes.com, relatează Mediafax.

Left Behind” a obţinut 14 milioane de dolari din încasări la nivel mondial şi spune povestea unui mic grup de supravieţuitori de pe Pământ care încearcă să înţeleagă ce se întâmplă, după ce milioane de oameni dispar pur şi simplu, iar haosul creat duce la distrugerea lumii.

Pe locul al doilea este filmul SF „Eu, Frankenstein/ I, Frankenstein”, cu Aaron Eckhart, iar locul al treilea a revenit peliculei „Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercules”, regizat de Renny Harlin.

Filmul „Are You Here”, cu Owen Wilson, Zach Galifianakis şi Amy Poehler, o comedie regizată de Matthew Weiner, s-a clasat pe locul al patrulea. Pelicula prezintă călătoria a doi prieteni din copilărie care se întorc în oraşul natal după ce unul dintre ei află că ar fi moştenit o avere.

Locul al cincilea a revenit filmului „A Haunted House 2”, o comedie horror regizată de Michael Tiddes. Malcolm, personajul principal, se trezeşte din nou pus în situaţia de a se lupta cu demoni şi spirite malefice, după ce reuşise să îşi scape fosta iubită din ghearele unui demon care o poseda.

Filmul biografic „Grace de Monaco”, cu Nicole Kidman în rol principal, s-a clasat pe poziţia a şasea, urmat de „Academia Vampirilor/ Vampire Academy” pe locul şapte şi de animaţia „The Nut Job: Goana după alune„, pe locul al optulea.

Locurile nouă şi zece sunt deţinute de filmele „Poveste de iarnă/ Winter’s Tale”, cu Russell Crowe şi Colin Farrell, respectiv „Din greşeală împreună/ Blended”, o comedie romantică cu Adam Sandler şi Drew Barrymore.

Sursa: digi24.ro

Foto: johnatthemovies.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus