Muzicienii care alcătuiesc formaţia Cargo vor susţine un concert special cu ocazia aniversării a trei decenii de existenţă a trupei, duminică 7 iunie, seara, în cadrul manifestărilor Serbările Timişoreana, care vor avea loc în parcarea Iulius Mall.

„Spectacolul nostru va începe la ora 20.00 cu nişte invitaţi speciali. În deschiderea noastră vor cânta cei de la Kiss Forever Band, din Ungaria. Vom avea parte şi de câteva surprize, pe care nu vrem să le dezvăluim. Ceea ce pot spune este că vom avea un spectacol deosebit, cu efecte speciale, cu lasere, cu motoare. Fiind un concert aniversar am pregătit o trecere în revistă a celor trei decenii de existenţă a trupei“, ne-a declarat Adi Bărar, liderul trupei Cargo.

Formaţia maghiară Kiss Forever Band a luat naştere în 1995 şi a susţinut o serie de concerte în întreaga lume. După aniversarea de la Timişoara, rockerii de la Cargo vor susţine şi un recital extraordinar la Bucureşti, în 11 iunie, în cadrul festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc la Cotroceni Open Air. Fanii Cargo au toate motivele de bucurie, căci pe lângă aceste concerte aniversare trupa pregăteşte şi lansarea unui DVD.

„Se munceşte din greu la acest DVD, pe care îl vom lansa cu siguranţă pe parcursul acestui an“, a mai adăugat Adi Bărar.

Trupa Cargo s-a înfiinţat la Timişoara, în toamna anului 1985. Formaţia a câştigat anul trecut premiul de excelenţă în cadrul Media Music Awards, eveniment care s-a desfăşurat la Sibiu. Premiile au fost acordate, în mod transparent, artiştilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio şi TV, pe baza statisticilor Media Forest.

pressalert.ro

foto: bravonet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus