În septembrie 2016 trupa Carla's Dreams a câștigat Premiile Media Music la șapte categorii, printre care „Best Group” și „Cea mai difuzată melodie” (Te rog).

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova.

Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop. Au scris hituri de top în România, precum Te rog, Sub pielea mea, Acele, Imperfect, care au ocupat primul loc în toate topurile muzicale din România și Republica Moldova.

În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată. În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa „P.O.H.U.I” în colaborare cu interpreta din România, Inna, modificând-o puțin.

Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale. În 2012 în cadrul emisiunii Paparazzi de la Jurnal TV s-a lansat ipoteza că solistul grupei este Sergiu Andrei Țăruș (n. 25 octombrie 1984 în Slobozia, Moldova, cunoscut anterior ca solistul și autorul versurilor trupei „In Quadro”. Solistul a negat într-un interviu cu revista „Libertatea”, spunând ca a fost confundat cu un alt Andrei din trupa In Quadro care a colaborat cu Carla’s Dreams.

În septembrie 2016, presa rusă a publicat fotografii cu cei patru membri ai trupei, în urma unei dispute în care solistul trupei l-a contrazis pe un prezentator al unui post de televiziune din Moscova, care a precizat că trupa cântă în moldovenească. Muzicianul l-a corectat rapid, spunând că grupul cântă în română, în rusă și în engleză.

În septembrie 2016 trupa Carla’s Dreams a câștigat Premiile Media Music la șapte categorii, printre care „Best Group” și „Cea mai difuzată melodie” (Te rog).

Tot în 2016, solistul trupei, Sergiu, se alătură juriului emisiunii X Factor. El a câștigat sezonul din 2016 cu concurenta antrenată de el, Olga Verbițchi. (Sursa: wikipedia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus