Când e vorba de propria sănătate, deputata PNL ocoleşte Spitalul din Hunedoara.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni infirma orice zvon privind problemele cu care se confruntă Spitalul municipal din Hunedoara, acuzând o campanie publică de dezinformare menită să ştirbească imaginea primarului Viorel Arion, deputata Carmen Hărău a reuşit aseară să confirme faptul că, aşa cum am mai scris aici, unitatea medicală se confruntă cu mari probleme în ceea ce priveşte asigurarea serviciilor medicale.

Mai exact, în urmă cu 3 săptămâni, în cadrul unei emisiuni difuzată de postul B1 TV, deputata PNL susţinea că hunedorenii sunt îngrijoraţi că Spitalul se confruntă cu o lipsă acută de medici şi că aceste îngrijorări nu sunt justificate întrucât ele sunt generate de „atacuri murdare” ale adversarilor primarului. Mai mult, Carmen Hărău a declarat atunci că spitalul de la Hunedoara este cel mai bine dotat din judeţ, cel mai bun şi cel mai sigur.

Totuşi, marţi seară, când a simţit că are nevoie de un consult cardiologic, Carmen Hărău a apelat la medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Aici, după cum au confirmat pentru Hunedoara Liberă.ro atât directorul medical – dr. Ioan Demeter, cât şi managerul general – Călin Laza, deputata a fost consultată într-o rezervă a secţiei de Cardiologie de către dr. Constantin Blaj – medic care a părăsit de câteva luni secţia de cardiologie de la spitalul din Hunedoara.

Deficitul de medici de la secţia de Cardiologie din Hunedoara este astfel confirmat de Carmen Hărău care, atunci când a fost vorba de propria sănătate, nu a riscat să meargă la spitalul din Hunedoara, unde ştia că nu va putea fi tratată corespunzător.

În şedinţa de luna trecută a Consiliului Local, la solicitarea Spitalului din Hunedoara, s-a aprobat noua organigramă care prevede închiderea temporară a liniei de terapie intensivă a secţiei de Cardiologie.

2 răspunsuri

 1. Dar despre “CODUL ROSU” de la Spitalul Jud. Deva de ce nu se vorbeste?
  De ce nu intereseaza pe nimeni “costurile” platite de catre societate pt. “cumsecadenia” conducerii spitalului?!
  Am asistat ingroziti si scarbiti la o “executie” a unui medic intr-o emisiune pe un post de televiziune local, post controlat in continuare de un personaj care a numit aceasta conducere la spitalul din Deva.
  O moderatoare despre care nu poti sa afirmi ceva pt. ca ai impresia ca te murdaresti singur, o pacienta care recunoaste ca este o veche cunstiinta a managerului, personaje ridicole intr-o scena de cel mai prost gust, pun la zid un medic dupa o cariera de ani buni si o viata de sacrificiu si munca.
  Oare cat bani se mai duc inca la “celebrul” trust de media si la oamenii de casa ai gastii, cu acordul acestei conduceri “cumsecade” care se foloseste de cele mai murdare mijloace pt, a lovi in cei care nu sunt de acord cu ei si nu le fac jocurile?!
  De ce nu se pun odata cartile pe fata si nu se spune adevarul despre implicatiile unor pesonaje importante care au interese in mentinerea la conducere a unor astfel de indivizi?
  REVOLTATOR! STRIGATOR LA CER!

 2. keops_viktor@yahoo.com' popa viktor spune:

  Spitalul din Hunedoara a devenit o unitate in care totala lipsa de profesionalism e la ea acasa ! Trecand peste faptul ca s-a transformat intr-un “depozit” unde si-au gasit adapost “sponsorii” actualului primar Arion ,aici fiind angajat cu “concursuri” aranjate si formale un mare numar de persoane mai mult sau mai putin inutile ,care greveaza asupra bugetului spitalului.In ceea ce priveste activitatea medicala propriu-zisa , aceasta e la limita modestului , medicii titulari ai majoritatii sectiilor in frunte cu directoarea medicala Radu C. , fiind destul de limtati profesional ,si mimand interes si profesionalism care mai reuseste uneori sa induca in eroare. Situatia e realmente jalnica iar de suferit avem deocamdata doar noi ,populatia arondata acestei unitati .Echipa manageriala e dezastruoasa si perspectiva reala este desfiintarea spitalului ,Spitalul Deva fiind foarte aproape si cu un nivel mult mai ridicat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus