Agenții imobiliari contrazic afirmațiile parlamentarului liberal de Hunedoara.

Carmen Hărău, deputat PNL ales în municipiul Hunedoara, șochează din nou. De această dată, într-un acces de populism, parlamentara a născocit un răspuns halucinant la o întrebare simplă: „V-ați îmbogățit în ultimii 3 ani?”

Deputatei i-a fost adresată această întrebare de moderatoarea emisiunii Ora Exactă – difuzată luni la postul local de televiziune Antena 1 Deva. Carmen Hărău a răspuns imediat afirmativ, însă a ținut să-i facă părtași la creșterea bunăstării și pe locuitori municipiului Hunedoara. Deputata susține că s-a îmbogățit dar că, și hunedorenii s-au îmbogățit odată cu ea.

„Da, m-am îmbogățit în acești trei ani de politică în măsura sau în proporția în care s-au îmbogățit toți hunedorenii ale căror locuințe costă mai mult decât acum 3 ani, da? Care au mai multe șanse acum ca acum 3 ani pentru că, în acești 3 ani, orașul s-a mișcat”, a declarat deputata Carmen Hărău.

Agenții imobiliari: Prețul locuințelor în municipiul Hunedoara este în scădere de 6 ani

Agenții imobiliari din municipiul Hunedoara nu confirmă afirmația făcută de deputată. Contactați de Hunedoara Liberă.ro, aceștia au declarat că prețurile locuințelor sunt într-o continuă scădere în ultimii 6 ani.

„În general, prețurile de vânzare a locuințelor sunt la 40% din valoarea pe care o aveau în anul 2008. În ultimii 3 ani, prețurile nu au crescut. În cel mai bun caz au stagnat, dar în general sunt în scădere”, spune unul din agenții imobiliari din Hunedoara.

Informațiile furnizate de agențiile imobiliare sunt confirmate și de o simplă vizită pe site-urile specializate în vânzarea imobiliarelor.

4 răspunsuri

  1. Mari avutii am strans in mandatul ei… sigur ca da… ii donez pe toti in campania doamnei…

  2. e mare nesimtirea doamnei

  3. orasul se duce la vale !!!!!!! ….dar madam nu vede …sau vede si ne spune ca ne-am imbogatit pentru a ne sfida pe toti!

  4. Hunedorenii nu s-au imbogatit , dimpotriva ,au saracit incredibil ! dar ea sigur s-a imbogatit ,la fel de incredibil ! Si nu numai ea ci si “protectorul” ei ! Rusine pentru nesimtire si sfidare !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus