Instrucțiuni despre datul din coate pentru băgarea în ... poză

Liderul autoproclamat al liberalilor hunedoreni, Eleonora Carmen Hărău, a dat o „mega lovitură” de imagine zilele trecute.

Distinsa doamnă senator s-a furișat prin mulțime și i-a tăiat calea președintelui Klaus Iohannis ca să-și facă un selfie, domnule, cu șeful cel mare, să aibă ce pune pe Facebook. A dat din coate, a trecut semeață printre oamenii veniți să profite de rara ocazie de a fi alături de președintele statului, și și-a văzut visul cu ochii: a obținut POZA mult-dorită.

Rece ca neamțul, deloc impresionat de gestul emoționant al „vedetei” Carmen Hărău, președintele Iohannis și-a văzut binișor de drum, fără să-i zică la despărțire un #guten tag #danke #auf wiedersehen. Să juri că nici n-o cunoaște, nu altceva.

Sigur că dacă o întrebi pe Carmen Hărău, nu avem dreptate. Sunt prieteni buni, președintele o apreciază, i-a transmis felicitări pentru hotelul de lux pe care îl construiește lângă Castel, se bazează pe ea la alegeri, i-a promis un portofoliu la Finanțe în „Guvernul meu” etc.

7 răspunsuri

 1. GhitaHagi@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Fine-ar scarba de ea si de hotelul ei de “lux”..

 2. hotel@castel.hd' Marile spirire se aduna ! spune:

  @Cetatean Cinstit
  Asa este dar in situatia de fata, nu Madam Senator Harau este buba cea mai mare ci “catindatul” dansei le presidenrtia Romaniei. Ma rog, al PNL, adica al Domnilor Sica-Manelistul, Rares batistuta sau Siegfried Muresan, hunedorean de Bruxelles ! Un personaj care zice ca a facut avere din meditatii….si noi trebuie sa credem !

 3. Zaiafet@Castel.hd' Incoruptibilii intre ei ! spune:

  Soune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti ! In cazul de fata cu Madam Senator Carmen Harau, justitiabila de Hunedoara !

 4. laurentiu.nistor@cdep.ro' Arion Victor spune:

  Doamneeeeee,ce penibilă ! Câtă obediență !

 5. valioprisor@gmail.com' vali oprișor spune:

  O FI DAT DIN COATE,MITITICA, DAR SI POPOR PROST,SA TE INGHESUI LA ASA NENOROCITI!

 6. O liberală de frunte…sau pe acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus