Eleonora Carmen Hărău este membru PNL din 2012, după 12 ani a fost membră PSD

După ce ieri l-a făcut tractorist pe Laurențiu Nistor, astăzi, Carmen Hărău a spus că senatorul Daniel Zamfir este instalator. Carmen Hărău a intervenit după întrebările adresate de Daniel Zamfir Violetei Alexandru, în cadrul audierilor pentru învestire.

„Vă rog să fiți atentă doamna ministru, că domnul Zamfir e inginer, instalator, deci e la dânsul acasă cu întrebările acestea. Alte întrebări, la alte comisii, acolo e depășit de situație”, a spus Carmen Hărău. În plus, Carmen Hărău a afirmat ieri că Laurențiu Nistor este tractorist devenit politician.

Timp de 12 ani, Carmen Hărău și Laurențiu Nistor au fost colegi în PSD. Mai mult, în anul 2000 au candidat pe aceeași listă, PDSR + PUR, pentru Camera Deputaților. În 2012, Carmen Hărău a părăsit PSD în 2012 cu acordul lui Laurențiu Nistor și s-a înscris în PNL.

sursa: dcnews

5 răspunsuri

 1. ce caracter!
  ce edicatie!

 2. Doamnei Harau ii plac meseriile , sau cei pe care le da anumite calificari , dupa ajutor de tractorist vrea sa fie si ajutor de instalator . Sunt meserii cautate .

 3. ce caracter..
  ce verticalitate…
  ce educatie…

 4. Cum se interpreteaza : lasaun raspuns ,adresa de email nu va fi puplicata , dar nici raspunsul , pentru ca nu este in favoarea cui trebuie.

 5. dEZINSTALAREA@Sica.pnl' Si eu sunt "instalator" ! spune:

  Mai bine instalator decat PNL-ist !
  Meseria de instalator este una onorabila pe cand calitatea de PNL-ist a devenit sinonima cu hotia, penibilul si iresponsabilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus