Deputatul PNL Hunedoara, Carmen Hărău, este de părere că jurnaliștii care scriu articole care deranjează, despre care consideră că „fac educație strâmbă, mint și calomniază”, trebuie să dispară.

Deputatul Carmen Hărău, candidat PNL la funcția de senator în județul Hunedoara, a lansat un val de somații publice la adresa publicației Hunedoara Liberă, afirmând, cu subiect și predicat, că „scena” trebuie curățată de jurnaliștii incomozi. Afirmația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, joi, la Deva.

Hărău este de părere că anchetele jurnalistice despre afacerile familiei sale sunt denigratoare și a afirmat că, așa cum politicienii corupți trebuie să dispară din politică, la fel trebuie să se întâmple și cu jurnaliștii despre care susține că „fac educație strâmbă, mint și calomniază”.

„În încercarea mea personală de a aduce în politică oameni care nu au făcut politică, oameni care ar putea aduce plus valoare în politică, m-am izbit de argumentul lor: Doamnă, nu pot să mă bag într-un astfel de lucru. Dumneavoastră nu-i vedeți ce vă fac? A face curățenie în societatea românească înseamnă a curăța scena și de către actori care nu fac cinste clasei politice, dar a curăța scena și de către oameni care aparent fac educație strâmbă, mint și calomniază”,  a spus Carmen Hărău.

Deputatul nu s-a oprit aici. Carmen Hărău a cerut imperativ redacției Hunedoara Liberă să scoată de pe site-ul publicației articolele incomode, afirmând că nici ea și nici firmele sale nu fac obiectul vreunei anchete penale.

„Închei cu ultima declarație și solicitare publică, că văd aici reprezentanții Hunedoara Liberă: nu sunt și nu am fost subiectul unei anchete, eu sau companiile în care sunt acționar, așa încât solicit public ca materialele de acest tip să dispară de pe site. Niciuna dintre companiile mele nu a adus vreun prejudiciu vreunei persoane fizice, instituții, astfel încât solicit ca materialele care insinuează că firmele la care sunt acționar, despre care se spune că ar fi adus prejudicii, să dispară de pe site! Nu există în momentul acesta nicio acțiune penală îndreptată în sensul recuperării vreunui prejudiciu în legătură cu companiile mele”, a adăugat deputatul PNL.

Publicația Hunedoara Liberă face următoarele precizări:

 • Îi asigurăm pe cititorii noștri că știrile publicate de noi au la bază informații a căror autenticitate este atent verificată de redacția noastră;
 • Solicităm domnei deputat să ne precizeze legea în baza căreia ne cere imperativ să înlăturăm materiale de presă de pe site. Îi amintim doamnei deputat, membru al Parlamentului României, care concepe și votează legi în această țară, că articolul 30 din Constituția României prevede că: (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă. (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii. (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată;
 • Articolele publicate pe site-ul www.hunedoaralibera.ro care prezintă informații privind posibile anchete în derulare în legătură cu activitatea companiilor controlate de familia deputatei Carmen Hărău, indică și sursa care și-a asumat declarațiile;

Mai jos, exemple de știri la care face referire deputatul PNL Carmen Hărău:

Așa s-a scris istoria! Luxten a iertat Hunedoara, Hărău – NU!

JUDECATĂ | Firma deputatei Hărău, în instanță cu DGASPC Timiș

EXCLUSIV! Documentul care ar putea face lumină în ancheta DNA de la Hunedoara

Un oficial din GUVERN detonează BOMBA ANULUI în judeţul Hunedoara

 • Îi aducem la cunoștință doamnei deputat Carmen Hărău că are la dispoziție posibilitatea legală de a solicita Drept la replică ori de câte ori consideră necesar să aducă precizări legate de articolele publicate de Hunedoara Liberă. Menționăm în context că nu am primit niciodată vreo asemenea solicitare;
 • Redacția Hunedoara Liberă își asumă răspunderea pentru conținutul știrilor publicate și nu se lasă intimidată de acțiunile în forță ale actorilor politici.

15 răspunsuri

 1. Acesti site a demascat golaniile facute de tine madame…nu ti-ar fi rusine sa ingradesti libertatea presei!

 2. elena.andrei_ar@yahoo.com' Elena Andrei spune:

  DUAMNĂ Hărău, tu ai adus prejudicii municipiului Hunedoara! Ai adus prejudicii cetățenilor acestui oraș! Ai alungat investitorii că să nu- ți facă ție concurență . Îți bați joc de angajații pe care- i ai deoarece le dai niște salarii de mizerie și pe deasupra îi obligi că jumătate din bonurile valorice, pe care le dai salariaților, să cumpere alimente de la chioșcul alimentar care tot al tău este. Dacă ai avea puțin, măcar puțin, respect față de cetățenii municipiului Hunedoara ai dispărea din viața politică.

 3. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Dar vai, s-a trezit mistretul, acum in prag de campanie 🙂 Ce ma amuza cum sustinea ea ca nu conduce nici o societate in care este actionar dar la sfarsitul declaratiei spune clar si raspicat:
  “[……]……prejudiciu în legătură cu companiile mele”. Nu va mai satura Dumnezeu..

 4. odd@odd.com' David Andronic spune:

  Apaucaturile acestei individe ma scarbesc la culme. Da ce sa-i ceri cand se crede GOD !

 5. La pușcărie, Hărău!!! Acolo trebuie să stea penalii…nu în Parlament! Cum îți permiți să ceri ștergerea materialelor de presă? Ești parlamentar, pentru Dumnezeu! Așa protejezi tu Constituția? La cum gândești, trebuia să fi membru în Marea Adunare Națională în perioada comunistă…nu în Parlamentul unui stat democratic.

 6. timis@yahoo.com' consilieru spune:

  Nanoooo, mai usor cu tambalu ca se rup coardele , sau ai cumparat cumva si foaia libera de la Hunedoara ? Ai vorbit cu Hada sa ti lase patu cald?

 7. timis@yahoo.com' consilieru spune:

  O veni si vremea Carmexit Haraout ?

 8. Hai sictir, Madam TUTUN! Unde te crezi, la serbarile scolare de la Scoala Generala nr. 7 unde, tu si sora-ta, doua dospite, recitati poezii cu si despre CEAUSESCU, de va luau foc falcile, adica POEZII IMPUSE POLITIC/COMUNIST/BOLSEVIC ?!? Ce, nimeni nu are voie sa-ti dea O “REPLICA”, alta decat a mataluta ? Te-ai/v-ati gandit, mai, PeNaL-ilor, care aveti 3 (trei) posturi de televiziune locala, ziare si radio-uri, unde erati acum, daca S-AR FI SPUS TOT ADEVARUL DESPRE VOI? Va spun eu: baietii, pentru a deveni, pe baza de sapun, “fetite”, LA BARCEA, iar, fetitele, la Penitenciarul TARGSOR, unde, dupa ce, alta liberala, Monica Iacob-Ridzi A DEVENIT ACTRITA este nevoie si de mataluta, pentru a deveni “POAITA” de larga recunoastere internationala !
  FII CUMINTE, STAI LA LOCUL TAU,
  NU FII BOLSEVICA, zic, MADAM HA-RAU !!!

  AM ZIS!

 9. Mai bine ai dispărea tu că ne-am săturat de furăciunile tale,cum îți permiți tu să te legi de ziariști care te dau în vileag cu toate furăciuniile tale ,ce ai vrea să te ridice în slăvi la cît ai furat și te-ai îmbogățit pe spatele Hunedoreniilor ești o rușine mai bine ai plăti salariații din construcții metalice cu salarii de 2000 de roni dar de unde să dai că nu îți ajunge ție să trăiești pe spatele muncitoriilor care lucrează în condiți mizere nu ca tine care te hăhăi în lux și limuzinele tale și hoteluri construite pa bani furați,să-ți fie rușine deputato tu nu ne reprezinți în nici un caz Hunedoreni te-au taxat și bine au făcut nu mai faci nici cît o ceapă degerată,încet și sigur o să dispăreți cu partidul vostru de hoți PNL+PDL ați distrus România și v-ați bătut joc distrușilor care sînteți locul vostru este la pușcărie nu în libertate,sînteți o rușine și sper din tot sufletul să dispăreți să nu mai auzim de voi PNL,sîntem scîrbiți de voi la cît ați furat și va-ți îmbogățit pe spatele Românilor.

 10. ba hoata asta e inca in libertate? ce cacat fac aia de la DNA dorm? asta cu tot neamu ei de hoti ar trebui ascunsa pentru vreo 99999 de ani,nu il uitati pe HARION

 11. Cu ia de mînă la beci pe mîna ei a mers și au pierdut alegeriile ,de bucuria m-am făcut praf ,ce vocală este doamna Hărău cu ziariști se crede șefă la ziarul vocea HD.ușurel fato că nu ești pe tarlaua ta să le dai tu ordine și directive ce trebuie să facă ,tu vezi-ți gunoiu din ograda ta.

 12. Doamnelor/ Domnilor!! din cauza unora ca dumneavoastra, ROMANIA se afla AICI!! si tot AICI va ramane, daca nu va reveniti din aceasta dorinta “cronica” de a murdari pe oricine este “deasupra” dumneavoastra.
  Vocabularul dumneavoastra, ESTE CV-ul dumneavoastra!!

 13. Intrebare: Portiunea de strada de la Colegiul de Informatica pana la poarta casei d-nei Harau a fost reabilitata si asfaltata, foarte bine ! Restul strazii Chizid, care este un traseu pentru transportul local, plina de gropi, asfalt distrus, arata jenant, de ce ? Rusine !

 14. Subscriu cu MUIEHARU : ba hoata asta e inca in libertate? ce cacat fac aia de la DNA dorm? asta cu tot neamu ei de hoti ar trebui ascunsa pentru vreo 99999 de ani,nu il uitati pe HARION

 15. Mai bine ai dispărea tu nu ai făcut absolut nimic ptr.Hunedoara și cetățeni ei ți -ai bătut joc și ți -ai băgat bani în buzunărelul tău ,nimic-am săturat de tine PNL+PDL sînteți aceași mizerie ,penali corupți,niște nenorociți care s-au îmbogățiți pe spatele sărmaniilor,vai de capul vostru .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus