Președintele PSD Hunedoara i-a transmis un mesaj Eleonorei Carmen Hărău, devenită senator PNL după redistribuirea mandatelor.

PSD Hunedoara nu are ochi pentru Carmen Hărău – fostă membră a acestui partid, devenită în 2012 deputat PNL de Hunedoara, iar acum senator. Președintele organizației județene a PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat marți că nu se aștepta ca Eleonora Carmen Hărău să folosească limbajul pe care îl are astăzi și s-a arătat surprins că în patru ani de când este membru PNL s-a transformat vizibil. Mai mult, Nistor i-a transmis că nu are ce căuta la ușa PSD.

„Doamna Carmen Hărău am înțeles că bate la ușa PSD-ului. Îi transmit că ușa e închisă, nu poate să intre. Îi dorim succes, să meargă la gară să aștepte trenul! Nu o spun cu răutate, am văzut clipul cum aștepta trenul…”, a spus Laurențiu Nistor.

2 răspunsuri

  1. racoticristofor@yahoo.com' Eacoti Cristofor spune:

    Baroneasa de Hunedoara mai e cum e dar pupincuristul asta de Haralambie (nume de lautar ) este un pupincurist de prima mana . Un tradator de prima mana !! Dupa ce l-a pupat in fund pe dementul de Dan Diaconescu a tradat imediat si s-a imbarcat in corabia generalului IZMANA .Acum candida din partea altor gunoaie crezand ca-i mai tine odata . Un caracter jegos !

  2. Liana_vulpe@yahoo.com' Liana Traistaru spune:

    Nu știu despre această doamnă prea multe doar am auzit o în talk show- uri când a fost mereu agresivă fără argumente cu dese tatisme deplasate și foarte vehementa pro cilosista și johannista. Aflu că e traseista (politic)și o baroana locala îmbogățită dubios. Nu i de mirare că si a găsit locul in strutocamila P(D)NL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus