Mii de turişti şi constănţeni au asistat, sâmbătă seară, la prima ediţie din acest sezon estival a carnavalului de la Mamaia, în cadrul căreia primarul Radu Mazăre a fost costumat în împăratul roman Cezar şi a defilat, în premieră, pe carul alegoric al Primăriei Constanţa.

Carele alegorice au plecat, puţin după ora 21.00, din parcarea de la Telegondolă, îndreptându-se apoi către Piaţeta Perla unde au oprit câteva minute, pentru ca primarul Radu Mazăre să se urce în carul alegoric al Primăriei Constanţa, care, de altfel, a deschis parada, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Astăzi (n.r. – sâmbătă), de ziua mea, când împlinesc 46 de ani, pentru ca voi să vă bucuraţi, să vă încântaţi, veţi vedea cele mai frumoase jocuri, mâncători de foc, dansatoare din îndepărtata Persie, iar la final dovada bărbăţiei şi a curajului, a sângelui, a luptei: gladiatori”, a declarat Radu Mazăre.

Radu Mazăre a revenit pe scenă, anunţându-şi “duşmanii” că nu a murit: “Duşmanii credeau că am murit. Păi am rezistat eu zece ani cu Băsescu şi procurorii lui şi n-o să rezist unui amărât de complot făcut de nişte amărâţi de senatori. Să continue carnavalul, muzică şi voie bună la Mamaia“.

La final, Radu Mazăre s-a declarat bucuros de numărul mare de persoane care au asistat la prima ediţie a carnavalului din acest sezon estival, adăugând că speră totuşi că la ediţiile următoare va fi şi mai multă lume.

“A fost foarte multă lume, ca niciodată, cred că mai multă lume decât la un meci de fotbal între echipe cunoscute. Din ce am văzut eu au fost peste 25.000 de oameni, ce am văzut pe tot traseul. Sunt convins că la viitorul carnaval va fi şi mai multă lume.”, a declarat Mazăre jurnaliştilor, la încheierea carnavalului, fiind înconjurat de mai multe tinere.

Spectacolul s-a încheiat puţin înainte de miezul nopţii pe acordurile imnului staţiunii Mamaia, “A lu’Mamaia”, interpretat de Delia şi Speak.

Radu-Mazare-Cezar-si-Delia-Cleopatra-filmari-Fashiontv

Acesta este cel de-al treilea an consecutiv când în staţiunea Mamaia este organizat carnavalul carelor alegorice.

Radu Mazăre a purtat diverse costume la ediţiile anterioare ale carnavalului, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor şi Suleyman Magnificul.

În această vară, Mazăre urmează să mai interpreteze alte două personaje istorice – Ştefan cel Mare şi Ramses.

SURSA: gandul.info

Un răspuns

  1. cetateanue@gmail.com' Cetatean UE spune:

    Ce naiba, nu aveti subiecte destule din Hunedoara, trebuie sa il puneti pe maimutoiul asta, aici!!?? Ce legatura are pana si cu numele site-ului?! Sau ce eveniment atat de important a fost porcaria aia de (pa)parada?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus