Democrat-liberalii hunedoreni au depus sâmbătă la Instituția Prefectului un document intitulat „Cartea minciunilor USL" - adevăratul raport de activitate al guvernării USL în cei aproape doi ani de la preluarea puterii în România, care cuprinde promisiunile neonorate ale Guvernului din mai 2012 până în prezent.

Democrat-liberalii susțin că USL nu a vorbit în campania electorală despre introducerea de noi taxe însă, „în 22 de luni de guvernare, PSD și PNL au introdus 35 de noi taxe și impozite”. „De la eșecul răsunător și dezastruos al privatizării Oltchim, până la incompetența criminală demonstrată de Guvernul Ponta 2 în cazul accidentului din Apuseni, USL a demonstrat că a vrut puterea pentru interesele sale proprii și habar nu are cu cine și cum să guverneze”, se mai arată în documentul elaborat de PDL.

foto ninciub

Reprezentanții PDL mai spun că „încă de la instalarea la putere în mai 2012, singurul obiectiv al USL a fost încălecarea justiției astfel încât aleșii PSD, PNL, UNPR și PC să fie protejați de anchete penale.”

Un răspuns

  1. Pingback: Miting PDL anti-Ponta la Cluj Napoca. Participă și 1.000 de hunedoreni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus