ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Grozăvia s-a petrecut joi, la prânz, într-un sat din județul Hunedoara. Poliția a deschis un dosar de cerectare penală în acest caz.

O comunitate întreagă este șocată după ce un doi căței de numai câteva luni au fost uciși cu o cruzime greu de descris în cuvinte, chiar în fața unor copii.

Totul s-a petrecut în satul hunedorean Bobâlna, comuna Rapoltu Mare, joi, în jurul orei 11.30. Potrivit unei localnice, Liliana Rusu, bărbatul care a luat viața celor doi căței se afla la terasa magazinului din sat unde consuma bere. Femeia a declarat pentru Hunedoara Liberă că, la un moment dat, aparent fără niciun motiv, bărbatul a apucat pe rând cățelușii de picioare și „i-a lovit cu capul de bordura de ciment a stației de autobuz până au murit” și că toate astea s-au petrecut în fața de patru copilași care se jucau cu cățeii.

„I-a prins de picioare și i-a dat cu capul de ciment până i-a omorât. Savurându-și în continuare berea și așteptând să iasă din buruieni și cei trei frățiori ai cățelușilor ca să le aplice același tratament”, povestește femeia îngrozită. 

Liliana Rusu a filmat urmările acestui gest incalificabil și a postat filmulețul pe o rețea de socializare, însă nu s-a oprit aici. Femeia a anunțat Poliția și a depus o sesizare, nu înainte de a salva ceilalți trei cățeluși de care bărbatul nu a apucat să se atingă. 

„Poliția a fost sesizată în acest caz. Există un dosar penal în lucru la Postul de Poliție al comunei Rapoltu Mare, a fost identificat un suspect cu privire la care se vor face cercetări în legătură cu uciderea animalelor”, a declarat pentru Hunedoara Liberă subcomisarul de poliție Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara. 

Soarta cățelușilor uciși în satul Bobâlna este cu atât mai tristă cu cât, în urmă cu două zile, mama acestora – o cățelușă, a fost ucisă de un localnic în vârstă de 80 de ani care, după ce a prins-o cu un laț, i-a înfipt în trup o furcă. Atunci, câțelușa a fost salvată de un adolescent de 15 ani, dar a murit după câteva clipe de agonie.

5 răspunsuri

  1. Fereasca Dumnezeu sa asist vreodata la asemenea actiuni, ca ajung in puscarie! Mor cu imbecilul de gat.. jur!

    • Eu am spus mereu şi susţin în continuare în acest lucru! Nu le doresc acestor cretini decât să moară în cele mai mari chinuri cu putinţă, să nu le iasă sufletul până nu vor îndura tot ce au făcut ei bietelor animăluţe! Şi să chinuie luni întregi până or crăpa! Atât şi nimic mai mult!!!

  2. Madam MARIN! Te-as pune responsabila cu reeducarea acestor acestor ucigasi nenorociti! Sa nu mori pana n-o sa reusesti sa-i schimbi! Ca tot esti tu “tare”, nu?

  3. Sa dea Dumnezeu asa sa moara si nenorocitul ala de animal, se intampla fiinca animalele umane nu au suflet si mai presus de toate cei de la protectia animalelor stau pe scaune sa treaca luna si sa vina salariul, este o tara printre putone unde nu sunt locuri amenajate pentru prietenii nostri unde nu poti intra in magazine pt a face cumparaturi unde nu poti transporta cainele de la o talie medie in transportul public, unde cerem notnita la crl domestic dar cei vagabonzi pot umbla in voia lor si unde majoritatea animalelor umane le este frica de caoni domestici VA DAU UN SFAT ANIMALE UMANE MAI BINE VA FERITI DE ANIMALE UMANE FIINCA UN CAINE NU MUSCA DACA NU E PROVOCAT

  4. Fraților! Să stiti că asa se întâmpla si in adaposturile publice din țară si de la noi din județ, ASJ-Hunedoara ,despre ce vorbim,zic!! Protecția animalelor,si nu se iau nici o măsură. ….bine că se folosesc banii publici!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus