Afacerile tip videochat par din ce în ce mai profitabile pe piaţa din România. Compania LTV Network SRL, care administrează un studio de videochat cu modele feminine în zona Piaţa Iancului din Bucureşti sub brandul „Luxury Studio”, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 30,07 mil. lei (6,7 mil. euro).

Cifra de afaceri este de aproape patru ori mai mare decât cea obţinută în 2015, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, potrivit ZF.

Firma, care a declarat la Registrul Comerţului drept activitate principală consultanţa în tehnologia informaţiei – la fel ca subsidiarele giganţilor hi-tech IBM şi Microsoft, a obţinut un profit net de 0,6 mil. lei, de trei ori mai mare decât în anul 2015. Firma a declarat un număr mediu de 20 de angajaţi pentru 2016.

Compania deţinută de antreprenorii Cătălin Grosu şi Sorin Anghel susţine, în cadrul unor anunţuri de recrutare publicate pe portalul bestjobs.eu, că ar fi „singurul grup de studiouri de videochat din România care fiscalizează 100% din câştiguri”, adugând şi că activitatea firmei se desfăşoară „100% legal”.

O agenţie de pe piaţa locală, Gloria Agency, estima recent că piaţa de servicii de videochat din România ar reprezenta un business annual de 100 mil. euro, unde ar lucra 100.000 de modele.

Mediafax

7 răspunsuri

  1. Studiourile de videochat fac o gramada de bani, la fel si modelele lor, dar numai daca sunt foarte serioase, motivate si perseverente. Si acum totul este cat se poate de legal si transparent, modelele avand contracte si asigurari sociale.

  2. Sumele castigate sunt foarte mari, mai ales de modelele care chiar se implica in activitatea pe care o desfasoara.

  3. Am auzit ca se castiga sper multi bani, mai ales fete care se implica in activitate, pana la urma este o oportunitate.

  4. Videochatul aduce o multime de bani, este normal ca fetele sa se orienteze pe acest domeniu.

  5. Multi, atata timp cat a devenit unul dintre cele mai cautate joburi , mai ales de catre femei.

  6. Videochatul este un domeniu foarte atractiv, si este si justificat inpactul pe care il are asupra modelelor datorita castigurilor substantiale.

  7. Sumele castigate, practic, schimba vietile multora dintre modelele care activeaza in acest domeniu. Implinirea unor dorinte si sustinerea financiara proprie fac din videochat un job sigur si de lunga durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus