În perioada premergătoare Sfintei Sărbători a Învierii Domnului şi pe timpul desfăşurării acesteia, jandarmii vor asigura ordinea publică cu ocazia manifestărilor religioase şi culturale.

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea publică cu ocazia Sfintei Sărbători de Paşte, în intervalul 10-13 aprilie a.c., în apropierea lăcaşelor de cult din mediul urban din judeţul Hunedoara, în zona mănăstirilor Prislop şi Crişan, precum şi cu ocazia procesiunii religioase „Drumul Crucii” ce se va desfăşura în data de 10 aprilie 2015 pe drumul care leagă municipiul Lupeni de staţiunea montană Straja.

“Jandarmii hunedoreni vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor din dispozitivul de ordine publică”, se arată într-un comunicat al IJJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus