Autoritățile sunt în alertă, după ce un tânăr de 23 de ani a dispărut fără urmă.

Acesta este jandarm în cadrul Grupării Mobile Timișoara. A fost repartizat în septembrie 2019, după ce a terminat Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Drăgănești, ca șef de promoție. Pentru asta, numele său este trecut pe placheta de onoare a instituției.

Tânărul a dispărut duminică dimineața. A fost în Complexul Studențesc, alături de un prieten, însă, pe la ora 4.00 a plecat, s-a urcat într-un taxi și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Familia a încercat să ia de mai multe ori legătura cu tânărul, însă nu a reușit, iar apoi a alertat autoritățile.

Mădălin Ionuț Nisipeanu e loc din Ţicleni, judeţul Gorj, iar după absolvirea şcolii a început să-şi desfăşoare serviciul în Timişoara.

 

Colegii de la Gruparea Mobilă Timișoara au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului jandarm și spun că până acum nu a lipsit niciodată și nici nu a creat vreo problemă.

Mădălin Ionuț Nisipeanu are următoarele semnalmente: înălțime 1.65 m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.Tânărul era îmbrăcat în noaptea respectivă cu pantaloni albaștri, tricou negru, o geaca maro și poartă ochelari de vedere.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

sursa: sursadevst

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus