Mircea Geoană şi Marian Vanghelie sunt în plin proces de racolare de parlamentari pentru un nou partid de stânga, o alternativă la PSD, după ce au fost excluşi din acest partid.

Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Hunedoara nu se simte ameninţată de ultimele acţiuni ale duetului politic format din primarul Sectorului 5 al capitalei şi fostul candidat la preşedinţia României. Contactat de Hunedoara Liberă.ro, secretarul executiv al PSD Hunedoara, Emil Râşteiu a declarat că iniţiativa politică a celor doi nu are adepţi în judeţul Hunedoara.

“La nivelul judeţului Hunedoara nu se simte vreun curent de necesitate a împărţirii PSD. Orice nou partid îşi poate găsi susţinători şi sunt destui care sunt gata să se ocupe de un partid nou, însă nu este cazul la noi. Niciun lider politic sau ales nu şi-a exprimat dorinţa de a se alătura acestei iniţiative. Nu cunosc dacă altcineva ar fi interesat”, a declarat Emil Râşteiu.

Liderul hunedorean mai spune că Victor Ponta nu a fost identificat drept cauză a pierderii alegerilor prezidenţiale, lucru care nu se poate spune şi despre Mircea Geoană.

“Este greu ca cineva căruia căruia i s-a reproşat vreme de 5 ani faptul că din cauza lui s-au pierdut alegerile din 2009 să-şi găsească adepţi printre membrii de partid”, a adăugat secretarul executiv al PSD Hunedoara.

Emil Râşteiu a mai declarat că forţa şi dimensiunea PSD nu va fi influenţată de acţiunile celor doi politicieni, ci de de valoarea actului de guvernare.

CITEȘTE ȘI:

Deputat PSD de Hunedoara în conflict de interese PENAL

Victor Ponta revine la Orăștie în cursul lunii ianuarie

COINCIDENŢĂ STRANIE! Ce s-a întâmplat ultima dată când Ponta a ţinut şedinţe la Orăştie

2 răspunsuri

  1. teodoragustin@gmail.com' VIZIONARU' spune:

    ……dacã PSD-ul se rupe , apoi în mod sigur nu se rupe din cauza lui geoanã sau a lui vanghelie……….se rupe pentru cã prea multzi s-au sãturat de minciunile lui ponta……….asha s-a întâmpat cu piticu’ boc shi cu parfumistu’soros-ist m.r.u……….geoanã shi vanghelie oricât ar fi “trãdat” la prezidentziale nu puteau schimba soarta votului ……….dar când hotzia shi minciuna guvernantzilor trece limitele bunului simtz rezultatul nu este la Indemâna “trãdãtorilor”…………..dar este adevãrat cã la “spartu’ târgului” fiecare se uitã la cãrutza lui……….frate , frate da’ brânza-i pe bañi……….”SURPRIZA” lu’ ponta va fi ceva în genul surprizei de la prezidentziale……..shi “bombonelu’nãstase” se credea pe cai mari dar ROMÂNII shi-au adus aminte de “fãrãdelegile”lui atunci când i’a fost lumea mai dragã-shi i-au “tras-o” ca s-o simtã……….la ce se spune despre el lumea se întreabã de unde atâta tupeu sã mai aibã curaju’ a ieshi în lume……….shi se autopretindea “shcolit”….ãsta-i tupeu de “politician” pesedist (ili’escu)……dar acelashi tupeu este shi la ceilaltzi politicieni………au demonstrat cu lux de amãnunte de 25 de ani………bãse +familia chiar crede cã “valu’…” îi va ocoli !!!???????……….toate la “vremea” lor……..nu existã “platã fãrã rãsplatã”…………..

  2. teodoragustin@gmail.com' VIZIONARU' spune:

    ….mã “nae”……..moderatorul este poporul ROMÂN ,mã’ “nae”……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus