Când vine vorba de organizarea casei, un lucru care poate ajuta la păstrarea lucrurilor în ordine și la locul lor sunt cuierele și cârligele de perete. Fie că aveți nevoie de un loc în care să vă atârnați haina după ce veniți din frig, fie că doriți un loc desemnat pentru cheile dvs. astfel încât să nu le mai pierdeți niciodată, cuierele cârligele de perete sunt un instrument extrem de versatil care poate fi folosit în diverse moduri în întreaga casă.

 

Primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați cuiere cârlige de perete este locul în care intenționați să le amplasați. Odată ce știți, puteți începe să vă restrângeți alegerile.

 

Fiecare casă are un punct principal de intrare unde nu numai paltoanele, ci și pălăriile, mănușile și pantofii sunt aruncate și colectate în fiecare zi. Suportul de haine potrivit va ajuta la controlul dezordinii și va face ca spațiul să fie mai ușor de utilizat.

 

Modelele de cuier de hol pentru haine vin în diferite dimensiuni și stiluri, așa că este important să găsiți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Dacă aveți un spațiu mic, cum ar fi un hol îngust, căutați un cuier de hol compact care să nu iasă prea mult în afară de perete. Pentru spații mai mari, cum ar fi un mudroom sau o intrare, puteți alege un cuier de hol cu mai multe cârlige pentru a găzdui toate hainele exterioare ale familiei dvs.

 

Dacă intrarea dvs. este foarte mică și nu dispuneți de niciun fel de dulap, ați putea alege un cuier de hol de perete. Luați în considerare o combinație de raft și cuier pentru o organizare suplimentară. Există multe stiluri diferite care combină spațiul pentru rafturi, spațiu de depozitare pentru cuburi și cuier pentru agățarea hainelor, iar prin montarea unui cuier combinat pe perete, puteți economisi spațiu valoros pe podea.

 

Achiziționarea unui cuier de hol pentru casa dvs. poate ajuta la organizarea unei intrări, a unui hol sau a unei camere și este un accesoriu de organizare practic esențial în gospodăriile cu copii. Există mai multe tipuri diferite de cuier de hol din care puteți alege, inclusiv arbori de haine care stau liber și cuier de perete. Pentru a profita la maximum de spațiu și de eforturile dvs. de organizare, luați în considerare utilizarea generală a intrării sau a camerei dvs. în timp ce vă gândiți la tipul de cuier pe care doriți să îl cumpărați.

 

Dacă intrarea dvs. este mică, dar are un dulap, luați în considerare un cuier peste ușă. Acestea sunt ușor de instalat, deoarece sunt pur și simplu agățate deasupra ușii, cu opțiunea de a le fixa în continuare cu șuruburi. Rafturile de haine peste ușă oferă opțiunea de a agăța cârligele cu fața spre exterior pentru o utilizare convenabilă toamna și iarna și cu fața spre interior pentru a depozita hainele la vedere primăvara și vara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus