Înalta Curte i-a respins fostului primar o altă acțiune în instanță

Completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins fostului primar al Devei recursul în casație pentru sentința prin care Mircia Muntean a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Decizia este definitivă.

Minuta deciziei penale nr. 25: „Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie formulat de inculpatul Muntean Mircia împotriva deciziei penale nr. 80 din 24.04.2017 pronunţată în dosarul nr. 309/1/2017 de către Completul de 5 Judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă recurentul inculpat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 12 februarie 2018”.

CITEȘTE ȘI: Angajări MASIVE în M.A.I. – 7.000 de posturi disponibile

Recursul în casație este o cale extraordinară de atac.

Mircia Muntean a fost condamnat în 24 aprilie 2017 la 6 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fostul primar mai are un dosar depus la Curtea de Apel Alba Iulia și care are termen de judecată data de 20 februarie prin care încearcă să anuleze una dintre sentințele care au dus la condamnarea sa.

CITEȘTE ȘI: Hunedoara. Ce DRUMURI JUDEȚENE vor fi modernizate în 2018

26 KM noi de autostradă în județul Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus