Contestația lui Mircia Muntean, înregistrată la Tribunalul Alba, a fost respinsă

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, a depus o contestație la executare în dosarul în care a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, pentru un schimb de terenuri.

Mircia Muntean a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu suspendare și plata a circa 3,5 milioane de lei de către Înalta Curte de Casație și Justiție în septembrie 2013. Muntean a contestat această decizie atât la Tribunalul București, cât și la Înalta Curte de Casație și Justiție, dar cererile i-au fost respinse. Practic, acum, Muntean încearcă să scape de condamnare, invocând redefinirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Tribunalul Alba s-a pronunțat astăzi. „Respinge ca nefondată contestația contra executării sentinței penale pronunțată de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Cu drept de contestație în 3 zile de la comunicare”.

4 răspunsuri

  1. Mircica ! In urma cu 10 ani erai inconjurat numai de Interlopi. Acum te-ai intilnit la Bulau cu o parte dintre ei si tot tu esti nemultumit ca poti sa stai cu prietenii? Mircica, dupa ce iesi, te asteapta urmatorul dosar. Te-au dat in git tot Interlopii.

  2. Tareee de tot. Bravo Gica. Bineeee zis. La puscarie sa ramina acest primar-interlop.

  3. Am scris un comentariu. De ce nu il publicati? Practicati cumva cenzura comunista?

  4. Alo, comunistilor? Trezirea. E democratie. Am dreptul la un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus