Declarația de avere a deputatei PNL Carmen Hărău bate toate recordurile.

Potrivit propriei declarații de avere, deputata Carmen Hărău este cel mai bogat parlamentar al județului Hunedoara. Documentul, care este public pe pagina de internet a Camerei Deputaților, conţine informaţii care indică nu doar prosperitate, ci o adevărată explozie a veniturilor încasate de parlamentar în comparație cu anii precedenți.

Un teren în Hunedoara şi bijuterii de 10.000 de euro într-un an

Astfel, potrivit propriei declaraţii, din iunie 2014 până în iunie 2015, averea deputatei s-a mărit cu un teren intravilan în suprafaţă de 6.595 mp, situat în municipiul Hunedoara. Carmen Hărău a dobândit acest teren prin cumpărare împreună cu soţul, Lucian Hărău. Pe acest teren, situat pe str. Voinii nr. 2A, în imediata apropiere a Castelului Corvinilor, familia deputatei vrea să construiască un hotel şi o sală de nunţi.

În ceea ce priveşte valoarea bunurilor personale, a bijuteriilor şi a ceasurilor (inclusiv ale soţului), aceasta a crescut de la 60.000 de euro în 2014, la 70.000 în 2015. Așadar, Carmen Hărău şi soţul au dobândit într-un an bijuterii în valoare de 10.000 de euro!

Depozite bancare şi economii TRIPLATE!

Era de aşteptat ca şi sumele din depozitele bancare să crească. Și au crescut. Amețitor.

DECLARAŢIA DE AVERE COMPLETĂ POATE FI CONSULTATĂ AICI.

Astfel, dacă în 2014 Carmen Hărău avea conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii şi alte economii în valoare de 337.174 lei + 8.500 de lire sterline, în 2015 valoare acestora a ajuns la 910.931 + 8.500 de lire sterline.

Cu alte cuvinte, banii puşi de-o parte s-au triplat în 12 luni, o performanţă greu de egalat.

Încasări RECORD de la firmele familiei

Carmen Hărău a obţinut venituri în valoare de 1.680.000 lei de la societatea la care este acţionar: SC MICRO MEGA HD SA. Aceeaşi sumă a fost obţinută şi de soţul deputatei, care are aceeaşi calitate în conducerea grupului de firme din municipiul Hunedoara. (Conform declaraţiei de avere, SC MICRO MEGA HD SA este acţionar la SC RECOM SID SA, SC PROSERV SA şi SC AMERITECH SA)

De menţionat este faptul că, din 2007, SC PROSERV SA Hunedoara asigură activitatea de salubrizare în municipiul Hunedoara, localitate în care Carmen Hărău a fost aleasă deputat în decembrie 2012.

În Declaraţia din 2014, Carmen Hărău a afirmat că a încasat 420.935 lei de la SC MICRO MEGA HD SA.

De asemenea, în ultimul an, Carmen Hărău a încasat 30.287 lei de la Facultatea de Inginerie Hunedoara şi 58.908 lei de la Camera Deputaţilor.

2 răspunsuri

  1. Decât bijuterii de 10 mii de euro, mai bine si-ar fi cumparat niste papuci de calitate. 🙂

  2. Oare cand DNA si pe meleagurile D-nei H !!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus