Adrian Nicolae David a fost candidatul Alianței Electorale PNL - UDMR - PNȚCD, sprijint de USRPLUS și FDGR Deva
„Dragi hunedoreni,
Vă mulțumesc că v-ați exprimat votul ieri, și i-ați ales pe cei ce vor conduce comunele, orașele, municipiile și județul nostru în următorii patru ani! A fost o onoare pentru mine să particip în această competiție și sunt măgulit că mulți dintre voi mi-ați acordat încrederea și votul.
Îl felicit pe primarii liberali, care au câștigat pentru prima dată, sau și-au reconfirmat mandatul, îl felicit pe noul Presedinte al Consiliului Județean, domnul Laurențiu Nistor, și pe ceilalți edili hunedoreni, indiferent de partidul din care fac parte, și le doresc să ia cele mai bune decizii pentru viitorul comunităților noastre!
Partidul Național Liberal rămâne singura alternativă la PSD și vom fi în opoziție la Consiliul Județean. Ne vom lupta pentru transparență, performanță administrativă, investiții, fonduri europene și bunăstarea hunedorenilor.
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Adrian Nicolae David pe contul său de Facebook.
El s-a clasat pe locul al doilea al clasamentului pentru șefia Consiliului Județean Hunedoara.

3 răspunsuri

  1. Păi cum sa câștigi cand faci alianta cu udmr.Se vede ca nu e o chestiune cinstita, ci facuta numai pentru a castiga cu disperare voturi de oriunde.Ati gresit grav, va consider un trădător de neam.Cum poti face asa ceva?

  2. Cum sa castigi cu atitudinea asta necombatanta la adresa PSD, atat din partea candidatului cat mai ales a PNL?!!!!!!
    De ce nu sesizati autoritatile cu privire la modul in care PSD a castigat in “fiefurile” binecunoscute, modul in care s-a votat cunoscand bine ce categorii de oameni voteaza PSD? Nu va e rusine, nu va simtiti deloc responsabili de faptul ca am ramas singurul judet din ARDEAL sub bocancul PSD, dar mai ales a unui personaj sinistru, rau si incapabil cum e NISTOR?!!!

  3. Daca il mai trimite PNL-ul inca odata sa candideze devine judetul Hunedoara iar rosu de tot ! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus