Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a acționat în permanență, în intervalul 26 decembrie, ora 17,00 - 27 decembrie, ora 12,00, împotriva depunerii poleiului și a zăpezii pe drumurile din 31 de județe din țară, aflate sub incidența Codului galben de ninsori și polei

Potrivit comunicatului, este vorba de județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț, Suceava, Bistrița — Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara.

‘În toate aceste județe au fost 1.744 de intervenții cu utilaje specializate de deszăpezire. De asemenea, au fost răspândite pe partea carosabilă 12.704,65 tone material antiderapant și 5,75 tone soluție de clorură de calciu. În activitatea de deszăpezire a autostrăzilor și drumurilor naționale au fost angrenate circa 2.500 de persoane’, se arată în comunicatul citat.

CNADNR va continua să acționeze 24 ore pe zi, monitorizând permanent condițiile meteo-rutiere de pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi și intervenind de îndată ce situația o va impune.

AGERPRES

Foto: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus