Trei premiere vor rula în această săptămână, până joi inclusiv, la cinematograful 3D din Vulcan. Printre acestea se numără Boxtroli, un film pentru întreaga familie, realizat de creatorii animațiilor Coraline și ParaNorman, ambele nominalizate la Oscar în categoria „Cea mai bună animație”. 

Program 31 octombrie – 6 noiembrie:

Boxtroli 3D (Dublat) / Boxtrolls – 3D (Premiera)
Zilnic, ora 14.00

Coarne / Horns (Premiera)
Zilnic, ora 18.00

John Wick (Premiera)
Zilnic, orele 16.00 si 20.30

 

BOXTROLI este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Regia le aparţine lui Graham Annable şi Anthony Stacchi.

458921

Coarne (titlu original: Horns) este un film american și canadian de fantezie întunecată din 2013 regizat de Alexandre Aja. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Daniel Radcliffe și Juno Temple. Daniel Radcliffe joacă rolul lui Ig, un om care este acuzat pe nedrept că și-a violat și ucis iubita și care folosește abilități noi paranormalepentru a descoperi cine este adevăratul ucigaș. Scenariul, realizat de Keith Bunin, se bazează pe unroman omonim scris de Joe Hill în 2010.

Daniel-Radcliffe-In-Horns-Film-Wallpaper

John Wick este povestea unui fost asasin (Keanu Reeves), care îşi deplânge pierderea soţiei iubite. „Keanu Reeves are un rol excelent ca şi un răzbunător fără milă”, a scris presa internaţională. Atunci când primeşte, după moartea iubitei soţii, un căţeluş dar din partea ei, în suflet i se aprinde o rază de speranţă lui John Wick. Totuşi, într-o turnură de evenimente, un grup de mafioţi ruşi îi atacă locuinţa, omoară câinele şi îi fură şi maşina de colecţie. „Ceea ce urmează este unul dintre cele mai bune filme despre răzbunare”, scrie, de la festival, Annette Kellerman (aintitcool.com). „Dacă doriţi să vedeţi un film în care cei răi primesc ceea ce merită, John Wick este filmul potrivit. Însă, deşi subiectul e tenebros, există numeroase momente mai luminoase care contrabalansează violenţa. Mici roluri ale lui John Leguizamo, Willem DeFoe şi Ian McShane completează o distribuţie excelentă şi adaugă un dram de eleganţă filmului de acţiune”.

997710l-640x400-b-1b85e95f

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus